Nieuw op Netflix: De start van 'Riverdale' seizoen 6

Nu op Netflix: De start van 'Riverdale' seizoen 6

Het nieuwe seizoen brengt ook een gloednieuw, maar tegelijkertijd toch ook bekend gezicht met zich mee...

Geoffrey Ketels, 17 november 2021 om 17:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Riverdale beschikt sinds jaar en dag over een groot aantal trouwe fans. Ben jij één van die fans? Dan is er nu goed nieuws voor jou. Het zesde seizoen van de reeks begint namelijk vandaag op Netflix!
Het vijfde seizoen zorgde meteen voor een stevige tijdssprong van 7 jaar. Ondertussen zijn de vrienden wel weer allemaal samen in Riverdale om hun favoriete stad van de ondergang te redden. Dat ging echter niet zonder slag of stoot.

Sabrina
Het vijfde seizoen eindigde met een cliffhanger van formaat en nu krijgen we dus een antwoord op heel wat prangende vragen. Het zesde seizoen zal volgens de schrijver Roberto Aguirre-Sacasa boordevol staan met heel wat emotionele momenten. Hij liet hierover eerder reeds het volgende optekenen:

"De krachten gaan zich verzamelen voor de ultieme strijd tussen Goed en Kwaad. De vraag is echter wie aan welke kant zal staan? Wie zal uiteindelijk overleven en wie zal sterven?"

Het zesde seizoen van de reeks zal beginnen met vijf speciale afleveringen. Hierin zien we ook een nieuw (maar tegelijkertijd toch ook bekend) gezicht opduiken, namelijk Sabrina uit The Chilling Adventures of Sabrina.

De start van het zesde seizoen van Riverdale vindt dus vandaag plaats op Netflix. Wil je graag alvast even een voorsmaakje hebben? Bekijk dan beslist even de onderstaande trailer.Lees meer over: Riverdale, serie, series, Netflix

Populair nieuws