search
Nieuw op Netflix: 'The Queen of Flow' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Queen of Flow' seizoen 2

De meeslepende verhaallijn heeft ervoor gezorgd dat veel mensen grote fan zijn geworden van de reeks...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van de Spaans-Colombiaanse serie The Queen of Flow heeft heel wat mensen weten te overtuigen. Het was dan ook voor velen volop uitkijken naar het vervolg. Dat vervolg staat vanaf nu op Netflix.

In het tweede seizoen zien we hoe de persoonlijke en muzikale drama's rond Yeimy Montoya en Charly Flow zich verder ontvouwen. Deze personages worden gespeeld door Carolina Ramirez en Carlos Torres.

Warm onthaald
De verhaallijn van The Queen of Flow is er één van een jonge vrouw die valselijk wordt beschuldigd van drugshandel en daarvoor wordt opgesloten in de gevangenis van New York. Wanneer ze vrijkomt is ze vastbesloten om wraak te nemen op iedereen die haar leven heeft geruïneerd. In het bijzonder haar ex Charly moet er aan geloven.

Zowel in als buiten Colombia kan de reeks rekenen op een ongelofelijke populariteit. Op de gespecialiseerde website IMDB kan ze dan ook rekenen op een score van 7,8/10. Ben jij ook fan van de reeks en heb je sterk uitgekeken naar de komst van het tweede seizoen? Dan is deze vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.

Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van wat het tweede seizoen allemaal voor jou in petto zal hebben? Dan moet je zeker even de onderstaande trailer bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen