'Grey's Anatomy' neemt weer een bizarre wending in seizoen 18

'Grey's Anatomy' neemt weer een bizarre wending

Het achttiende seizoen van de serie Grey's Anatomy neemt weer een bijzondere wending.

Jim Pedd, 18 november 2021 om 08:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het achttiende seizoen van de serie Grey's Anatomy is in volle gang en bevat een liefdesdriehoek van Meredith Grey. In een interview vertelt acteur Richard Flood over die liefde.
Grey's Anatomy seizoen 17 draaide om het coronavirus en omvatte de terugkeer van een aantal oude bekenden. Het achttiende seizoen speelt zich af in een post-corona-wereld. Daarin debuteerde onder meer Scott Speedman als een nieuw personage, en zien we heel wat mis gaan in de romance tussen Meredith en chirurg Cormac Hayes (Flood).

Grey's Anatomy-liefdesdriehoek
Tijdens een interview met Digital Spy vertelde Flood over zijn liefdesdriehoek met Cormack en Nick (Speedman).

"Ik denk dat heel duidelijk is dat McWidow en Grey een sterke connectie hebben, dat er heel wat geflirt wordt tussen hen. Het laatste seizoen was moeilijk, omdat zij in coma verkeerde. Het was daardoor onmogelijk om de relatie verder te verkennen, buiten zijn reactie op haar coma na," aldus Flood.

"En dit seizoen is er meer verhaal om te vertellen. Maar dit zijn volwassen relaties en die zijn gecompliceerd en timing is vaak extreem moeilijk. Deze personages worden ook in zoveel verschillende richtingen geduwd. Er zijn altijd obstakels voor hen. En de nieuwe personages, zoals Megan, zorgen weer voor een nieuwe vlam."

Grey's Anatomy is op Prime Video te zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Ellen Pompeo

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws