search
'Riverdale'-crossover wordt volstrekt bizar en de moeite waard
Series / Nieuws

'Riverdale'-crossover wordt volstrekt bizar en de moeite waard

Riverdale maakt een crossover met Chilling Adventures of Sabrina. Eindelijk.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans hoopten al jaren op een crossover-aflevering tussen Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina. Volgens showrunner Roberto Sacasa-Aguirre is het een "buitengewone" aflevering.

De serie Riverdale speelt zich in een heel nieuwe tijd af. Extra interessant is dat we straks Sabrina te zien krijgen, jawel, de Sabrina Spellman uit de serie van Netflix, Chilling Adventures of Sabrina. Zij wordt weer gespeeld door Kiernan Shipka.

Riverdale en Sabrina
In het kader van de promotie van het zesde seizoen van Riverdale vertelde Aguirre-Sacasa tijdens een interview met TV Line over de crossover.

Hij vertelde dat de crossover onderdeel is van Riverdale, een vijfdelig verhaal dat duidelijke horrorinvloeden heeft. Aguirre-Sacasa vertelde:

"De aflevering waarin zij zit, is buitengewoon. Het is er eentje die sterk leunt op Cherly/Madelaine. Ze hadden zo'n geweldige connectie en het voelde allemaal heel erg natuurlijk. Het voelde ook alsof het enorm het wachten waard is geweest. We dachten eigenlijk allemaal: 'Waarom hebben we dit niet eerder gemaakt?'"

Chilling Adventures of Sabrina en Riverdale zijn op Netflix te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen