'Grey's Anatomy'-actrice haat deze scène

'Grey's Anatomy'-actrice haat deze scène

Ellen Pompeo heeft een hekel aan een bepaald moment in de serie Grey's Anatomy.

Jim Pedd, 6 november 2021 om 09:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Grey's Anatomy-actrice Ellen Pompeo deelde een moment in de serie waar zij echt van gruwelde. Het blijkt de scène te zijn waarin haar personage, Meredith Grey, zich wel heel kwetsbaar opstelt.
Toen de serie in maart 2005 begon, was meteen duidelijk dat Meredith en Dr. Derek Shepherd (Patrick Dempsey) een liefde zouden krijgen. Het tweetal ontmoette elkaar tijdens een one-night stand, waarna Meredith erachter kwam dat Dr. Shepherd haar baas zou worden in Seattle Grace, waar zij net een stage begon.

Grey's Anatomy-moment
De liefde had nog wel even nodig voordat deze rond kwam. Zo maakte Meredith een vreselijk moment mee, toen ze erachter kwam dat Shepherd getrouwd was. En dat leidde tot een vernedering van het personage.

Pompeo vertelde tegenover Rachel Lindsay dat ze helemaal niet blij was met dat moment.

"Ik kon niet geloven dat ik op televisie een man smeekte om van mij te houden", begon de actrice. Wel kreeg ze mee hoe het uiteindelijk een van de meest populaire scènes in de geschiedenis van televisie werd.

Dat begrijpt ze wel, maar echt leuk vindt ze het niet, dat haar Meredith zich op die manier opstelde voor een man die nota bene getrouwd was.

Grey's Anatomy is op Prime Video te zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Ellen Pompeo, Greys Anatomy, Patrick Dempsey

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws