Eindelijk krijgt het laatste seizoen van 'Ozark' van Netflix een trailer

Eindelijk krijgt 'Ozark' van Netflix een trailer

Ozark krijgt een vierde en laatste seizoen en nu hebben we beelden daarvan.

Jim Pedd, 18 november 2021 om 11:43

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er zijn bijna twee maanden verstreken sinds fans hun eerste voorproefje voor het vierde en laatste seizoen van Netflix-serie Ozark te zien kregen.
Vandaag is er een nieuwe trailer vrijgegeven, die eindelijk weer wat meer laat zien. Er is een nieuwe, 51 seconden durende trailer vrijgegeven voor de uiterst populaire Netflix-serie. We zien in slow motion een auto-ongeluk, dat in omgedraaide volgorde vertoond wordt. Marty (Jason Bateman) vertelt hoe beslissingen gemaakt worden en mensen daarmee moeten leren leven.

Ozark-trailer
De laatste keer dat we Marty en Wendy Byrde (Laura Linney) zagen, werden ze misbruikt door Omar Navarro (Felix Solis), de gewelddadige en manipulatieve kartelbaas die het koppel dwingt gigantische hoeveelheden drugsgeld wit te wassen.

De teaser bevat ook een recap van de eerste drie seizoenen van Ozark. Wellicht dat je dat fijn vindt, aangezien Ozark voor het laatst in maart 2020 te zien was.

In juni dat jaar liet Netflix nog weten dat de serie Ozark een vierde seizoen zou krijgen en dat dit het einde was. Het nieuwe seizoen krijgt wel wat meer afleveringen.

Ozark eindigt met een veertien afleveringen tellend seizoen; meer dus dan bij eerdere seizoenen het geval was. De serie eindigt in twee delen, waarbij het eerste deel zeven afleveringen krijgt. Vanaf 21 januari kan je de eerste zeven afleveringen zien:


Ozark is op Netflix te zien.
Lees meer over: Ozark, Netflix, Jason Bateman

Populair nieuws