'Ozark' seizoen 4 onthult terugkeer op Netflix!

Het vierde en laatste seizoen van de misdaadserie komt begin 2022 naar Netflix.

Bram de Groot, 20-10-2021 10:54

Als je fan bent van de serie Ozark dan was je even geleden waarschijnlijk wel een beetje teleurgesteld dat de misdaadserie ophoudt na het vierde seizoen. Nu is duidelijk wanneer de eerste nieuwe afleveringen gaan verschijnen.
Via een nieuwe promo die Netflix online heeft gezet wordt duidelijk dat het vierde seizoen wordt opgedeeld in waarschijnlijk twee delen. Dit geeft toch een beetje het gevoel dat er twee kleinere seizoenen aankomen.

Aankondiging Ozark Seizoen 4 Deel 1
"There's no turning back," valt er te lezen bij de 'Date Announcement' op YouTube. Met wat korte herkenbare flitsen uit Ozark word je warm gemaakt voor het eerste deel van seizoen vier, uiteraard weer met Jason Bateman als Marty Byrde, Laura Linney als Wendy Byrde en Julia Garner als Ruth Langmore.

Die eerste nieuwe reeks afleveringen staat op 21 januari online. Wanneer deel twee verschijnt is niet bekend. De reeds verschenen drie seizoenen vind je uiteraard gewoon nog op Netflix.


In Ozark verhuist een financieel adviseur met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.Bron: Netflix

Lees meer over: Ozark, Netflix, Jason Bateman, Laura Linney, Byrde, Wendy

Populair nieuws

Laatste serienieuws