'Ozark' seizoen 4 krijgt alvast een releasedatum van acteur Jason Bateman

'Ozark' gaat sneller door dan je zou verwachten

Netflix komt mogelijk heel snel al met het nieuwe seizoen van Ozark.

Jim Pedd, 4 oktober 2021 om 07:56

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Tijdens het TUDUM-evenement gaf Netflix de eerste beelden van het aankomende vierde seizoen van Ozark vrij. Die zijn behoorlijk intens en dat past precies bij wat we zijn gaan verwachten van een van de beste series van de streamingdienst.
Enigszins teleurstellend voor de grootste fans, was dat het vierde seizoen geen releasedatum kreeg van Netflix. Maar het lijkt erop dat we niet heel lang hoeven te wachten op het nieuwe seizoen van de serie.

In januari te zien
Tijdens een interview met de SmartLess-podcast vertelde acteur Jason Bateman dat we vermoedelijk niet heel lang meer hoeven wachten op de serie. Gek is dat niet, gezien een eerdere belofte van een van de regisseurs dat de opnames heel ver waren.

In de podcast vertelde Bateman: "Ik denk januari". Maar het zal dan gaan om het eerste deel van het vierde seizoen. Netflix liet namelijk al weten dat het laatste seizoen in twee delen gesplitst wordt.

In tegenstelling tot veel andere Netflix Originals, heeft Ozark geen vaste releasedatum gehad. De eerste drie seizoenen waren in juli 2017, augustus 2018 en maart 2020 te zien.

De eerste drie seizoenen van Ozark staan op Netflix.
Bron: SmartLess

Lees meer over: Ozark, Netflix, Jason Bateman

Populair nieuws