search
Leuk voor de kids! Het eerste seizoen van 'De Ruimtehonden' op Netflix!
Series / Nieuws

Leuk voor de kids! Het eerste seizoen van 'De Ruimtehonden' op Netflix!

De kleinste Netflix-abonnees hebben terug een nieuwe, leuke animatieserie om naar uit te kijken...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix is een streamingdienst voor jong en oud. Dat maakt het aanbod steeds opnieuw duidelijk. Ook nu weer zien we de lancering van een gloednieuwe animatieserie voor de kleinsten genaamd De Ruimtehonden. Deze gloednieuwe animatieserie is te bekijken bij de streamingdienst vanaf donderdag 18 november.

Deze gloednieuwe serie komt van de hand van Atomic Cartoons. Dat betekent dat we doorgaans een prima animatiereeks kunnen verwachten. De verantwoordelijke manier van de animatieserie luistert naar de naam Jeremiah Cortez.

Genetisch gemanipuleerde honden
De Ruimtehonden vertelt het verhaal van genetische gemanipuleerde honden die de ruimte worden ingestuurd met als doel om een nieuwe thuisplaneet te vinden.

De hoofdrollen in deze animatieserie zijn weggelegd voor namen als Haley Joel Osment, Sarah Chalke en Kimiko Glenn. Het is Haley Joel Osment die de stem vertolkt van Kapitein Vuilnis.

De scifi-comedyserie De Ruimtehonden is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf donderdag 18 november 2021. Wil je graag alvast een voorsmaakje krijgen van deze nieuwe animatieserie? Dan is het zeker de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen