search
Opnieuw Netflix-serie gecanceld na slechts één seizoen
Series / Nieuws

Opnieuw Netflix-serie gecanceld na slechts één seizoen

De serie kon niet overtuigen waardoor de streamingdienst geen brood meer ziet in een vervolg...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lang niet elke nieuwe serie die wordt gelanceerd wordt meteen een succes. Dat hoeft op zich niet te verbazen. Dit geldt ook voor de reeks Zero Chill die door Netflix reeds na amper één seizoen wordt geannuleerd.

Zero Chill is een productie van Lime Pictures. Een woordvoerder van het bedrijf heeft ondertussen aangegeven zeker wel trots te zijn op de reeks, maar geen brood te zien in een vervolg.

Wederom geen tweede seizoen
Het is zeker niet voor het eerst dit jaar dat er wordt besloten om geen vervolg te geven aan een bepaalde reeks. Eerder werd bijvoorbeeld ook bekend gemaakt dat er geen vervolg zou verschijnen op de hitserie Hit & Run. Ook Dash & Lily krijgt geen vervolg.

Zero Chill vertelt het verhaal van de bijzonder getalenteerde kunstschaatser Kayla. Zij moet alles achterlaten wanneer haar ouders beslissen om haar tweelingbroer Mac te volgen naar een prestigieuze ijshockeyacademie.

Heb je het eerste seizoen nog niet gezien en zou je ze toch graag even willen bekijken? Dat is uiteraard nog altijd mogelijk op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen