'Tiger King' is terug op Netflix met het tweede seizoen

'Tiger King' is terug op Netflix met seizoen 2

Benieuwd of ook het tweede seizoen terug zo populair zal worden als het eerste...

Geoffrey Ketels, 17 november 2021 om 18:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor iedereen die uitkeek naar het tweede seizoen van de hitserie Tiger King. Deze is vanaf vandaag namelijk te bekijken op streamingdienst Netflix.
Misschien wel één van de meest opmerkelijke series die het levenslicht zag in 2020 was Tiger King. Dit niet in het minst omwille van de vete tussen Joe Exotic en Carole Baskin. Sinds het verschijnen van het eerste seizoen is er natuurlijk heel wat gebeurd. Dat was voldoende reden voor het team achter de serie om uit te pakken met een tweede seizoen.

In het bijzonder vertelt het tweede seizoen het verhaal van een wanhopige Joe die vreest nooit meer vrij te zullen komen uit de gevangenis. In ruil voor strafvermindering zou hij bereid zijn om te getuigen tegen de andere dierenfokkers uit de reeks. Hij zou zelfs bereid zijn om daarvoor een samenwerking aan te gaan met zijn vroegere rivale Carole Baskin.

Ruzies
Voornamelijk zien we dat het tweede seizoen dieper duikt in de ruzies die Joe had met Doc Antle, Jeff Lowe en Tim Stark. Verschillende van hen zijn ondertussen ook opgepakt en veroordeeld. Joe zit op moment van schrijven nog altijd in de gevangenis. Ook de mysterieuze verdwijning van de ex-man van Carole Baskins komt nog een keer aan bod.

Het tweede seizoen van Tiger King is vanaf vandaag, woensdag 17 november 2021 te bekijken op Netflix. Wil je graag een voorsmaakje? Dat is mogelijk door het bekijken van de onderstaande trailer.Lees meer over: Tiger King, serie, series, Netflix

Populair nieuws