search
Onthullende eerste trailer 'Pam & Tommy' met Lily James als Pamela Anderson
Series / Trailer

Onthullende eerste trailer 'Pam & Tommy' met Lily James als Pamela Anderson

Pam and Tommy duikt in het huwelijk van Pamela Anderson en Tommy Lee.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na een hele rits foto's, die behoorlijk wat publiciteit wisten te vinde, komt Hulu vandaag met de eerste trailer voor de serie Pam & Tommy. De miniserie ziet er behoorlijk tof uit.

In Pam & Tommy speelt Lily James de rol van Pamela Anderson en is Sebastian Stan te zien als Tommy Lee. De serie zal zijn eerste drie afleveringen op woensdag 2 februari op Hulu lanceren, waarna we een wekelijkse release krijgen.

Pam & Tommy-trailer
De serie Pam & Tommy draait om het huwelijk van Pamela Anderson en Tommy Lee, nadat hun beruchte sekstape, die tijdens hun huwelijksreis werd opgenomen en enkel voor privégebruik was, gelekt werd.

Rollen zijn er ook voor Seth Rogen als Rand Gauthier, Nick Offerman als Uncle Miltie en Taylor Schlling als Erica Gauthier, Pepi Sonuga als Melanie, Andrew Dice Clay als Butchie Spenser Granese als Steve Fasanella, Mozhan Marnò als Gail Chwatsky, Fred Hechinger als Seth Warshavsky en Mike Seely als Hugh Hefner.

De ontwikkeling van Pam & Tommy werd in 2018 aangekondigd. De serie is bedacht door Rogen, in samenwerking met Evan Goldberg. Verder is de regie in handen van Craig Gillespie, die je misschien wel kent van de films I, Tonya en Cruella.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen