Opnieuw onthullende foto 'Pam and Tommy' met Sebastian Stan

Sebastian Stan is bijna onherkenbaar als rocker Tommy Lee, de ex van Pamela Anderson.

Zilko Tarici, 01-06-2021 08:51

Zo rond de tijd dat The Falcon and the Winter Soldier eindigde, werden fans van Sebastian Stan getrakteerd op de eerste blik op Stan in Pam and Tommy. En dat leidde tot geschokte reacties!
Stan speelt in de miniserie Mötley Crüe-drummer Tommy Lee, en lijkt er sprekend op. Na een reeks foto's waarop hij samen is te zien met Lily James' Pamela Anderson, is er nu een solo-foto van Stan in een 'Kiss the Cook'-schort.

Stan deelde de foto via zijn Instagram-account met de eenvoudige tekst #Sunday eronder. Je kunt de foto hieronder checken.Stan werd onlangs geïnterviewd door Variety en gevraagd naar de reacties die het internet gaf op de eerste foto van hem als Lee:

"Ik weet niet meer precies wie het voorstelde, ik denk [regisseur] Craig Gillespie. maar iemand had het idee om naar buiten te gaan en een bekende foto te recreëren. Ik werd gewoon paranoïde van het idee dat iemand me zou spotten in kostuum, dus ik was blij dat er een foto online werd gedeeld."


Bron: Comic Book

Lees meer over: Pam and Tommy, Sebastian Stan, The Falcon and the Winter Soldier, Lily James, Pamela Anderson, Tommy Lee

Populair nieuws