search
'The Witcher'-verwonding Henry Cavill was echt vreselijk
Series / Nieuws

'The Witcher'-verwonding Henry Cavill was echt vreselijk

The Witcher-ster Henry Cavill vreesde bijna niet meer door te kunnen als actieheld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In december 2020, tijdens de opnames van The Witcher seizoen 2, scheurde acteur Henry Cavill zijn hamstring. Afhankelijk van hoe groot die scheur is, hoeft een gescheurde hamstring niet heel erg te zijn. Maar dat was nu wel het geval.

Tijdens een recent interview onthulde showrunner Lauren Schmidt Hissrich dat het ongeluk plaatsvond toen Cavill aan het sprinten was door de bossen. "Ik weet nog dat Henry ineens stopte en wij allemaal dachten: 'Struikelde hij? Was er een rots?' Ik ging naar zijn caravan en hij zei heel veel pijn te hebben."

Slechte scheur
"Het was een heel, heel erge scheur. Ik had geluk dat de hamstring niet volledig afgescheurd was," begon Cavill die moest blijven werken terwijl hij moest herstellen.

"Het moeilijke was om te werken terwijl ik een blessure had. Omdat ik meer wilde doen voor de productie - ik weet hoe belangrijk het voor hen was om de dingen gedaan te krijgen. Dus het was zoeken naar een balans tussen 'pushen, pushen, pushen' en 'wow, wacht even, als ik dit verder afscheur, kan ik stoppen als actieheld'. Dit was het slechtste moment van vorig jaar op professioneel vlak."

Gelukkig kwam het allemaal goed en is The Witcher seizoen 2 over minder dan een maand te zien op Netflix.



Aanbevolen artikelen