Dit is het bijzonder hoge salaris van Henry Cavill voor 'The Witcher' seizoen 2

Dit is 't salaris van Henry Cavill van The Witcher

Henry Cavill verdient behoorlijk veel geld met de serie The Witcher van Netflix.

Jim Pedd, 12 november 2021 06:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In het verleden hoorden we al eens over het mogelijke salaris van Henry Cavill voor het tweede seizoen van de serie The Witcher. Dat zou 400.000 dollar per aflevering bedragen. Maar blijkt nu een stuk hoger te liggen.
Henry Cavill is in de serie te zien als Henry Cavill, de monsterjager uit de titel, die probeert zijn geld te verdienen op het middeleeuwse The Continental. Maar zijn lot is verbonden aan prinses Cirilla en in het tweede seizoen zien we hoe hij haar probeert te beschermen.

Tweede seizoen
The Hollywood Reporter kwam met een uitgebreid artikel over Cavill en zijn drukke planning. Zo schrijft men ook over het langverwachte tweede seizoen van The Witcher, dat zo'n twee jaar op zich heeft laten wachten.

Bronnen onthullen aan The Hollywood Reporter dat Cavill 1 miljoen dollar per aflevering krijgt. Hoe dat ging is niet helemaal duidelijk, maar men schrijft dat de acteur een nieuwe deal tekende om zijn salaris te verhogen.

Dat is nu dus fors toegenomen, ten opzichte van het eerste seizoen. Ook blijkt dat de acteur nog wel wat meer kan gaan verdienen, want hij keert sowieso ook terug voor een derde seizoen.

The Witcher kan je op Netflix zien. 17 december debuteert daar het acht afleveringen tellende tweede seizoen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Witcher, Henry Cavill, Salaris, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws