search
Nieuw op Net5: 'How to Get Away With Murder'

Nieuw op Net5: 'How to Get Away With Murder'

Voorproefje op deze nieuwe Shonda Rhimes serie.

Michelle Iwema

Liefhebbers van Grey's Anatomy en Scandal opgelet, want de nieuwe Shonda Rhimes serie How to Get Away With Murder begint binnenkort op Net5. Hierin zien we hoe professor Annalise Keating (gespeeld door Viola Davis) haar rechtenstudenten leert hoe je een veroordeling kunt ontlopen, zelfs als de aanklacht moord is. Elk jaar selecteert Keating haar beste studenten om bij haar advocatenbureau te werken. Deze keer maken Wes, Michaela, Connor, Laurel en Asher kans op zo'n prestigieuze plek. Maar ze hebben de lessen van Keating ineens hard nodig als ze zelf betrokken raken bij een verschrikkelijke moordzaak.


De eerste aflevering van deze spannende serie trok maar liefst 14 miljoen kijkers in Amerika en Davis won bij de SAG- Awards de prijs voor beste actrice in een dramaserie. De recensies waren lovend. Hoewel het concept volgens de meeste critici niet bijster origineel te noemen is, zou er wel voldoende spanning in de serie zitten met onverwachte plotwendingen en vonden ze unaniem het acteerwerk (met name van Davis) van de bovenste plank. Naast Davis spelen onder meer Aja Naomi King, Jack Falahee, Alfred Enoch en Karla Souza rollen als studenten van Keating.

How to Get Away With Murder zal vanaf 9 februari elke maandagavond te zien zijn om 21.25 op Net5. Hieronder alvast de trailer met een voorproefje van wat we mogen verwachten van deze nieuwe serie.

Aanbevolen artikelen