Netflix heeft goed nieuws voor 'The Witcher'-fans

Netflix heeft goed nieuws voor 'The Witcher'-fans

The Witcher: Blood Origin is klaar met z'n opnames en zal volgend jaar te zien zijn.

Jim Pedd, 22 november 2021 om 14:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De opnames van Netflix-serie The Witcher: Blood Origin, de aankomende zes afleveringen tellende miniserie in de franchise, is klaar met de opnames.
Dat werd aangekondigd door showrunner Declan de Barra op Twitter. Hij deelde twee fotos': eentje van het eerste shot dat opgenomen werd en eentje van het laatste. We weten niet hoeveel er aan post-productiewerk verricht moet worden, maar aangezien het een grote fantasyserie is, zal het nog wel even duren voordat je The Witcher: Blood Origin kan zien. Reken maar op zeker een half jaar.

The Witcher: Blood Origin-opnames
Hieronder kan je de aankondiging van De Barra zelf zien:De serie The Witcher: Blood Origin speelt zich twaalfhonderd jaar af voordat Geralt of Rivia geboren werd. Netflix schrijft dat de serie "de oorsprong van de eerste Witcher en de gebeurtenissen die leidden tot de conjunction of the spheres, waarin de werelden van monsters, mensen en elfen samensmolten tot één" laat zien.

De zesdelige serie heeft hoofdrollen voor Sophia Brown als Éile, Michelle Yeoh als Scían, Laurence O'Fuarain als Fjall, Mirren Mack als Merwyn, Lenny Henry las Balor en Jacob Collins Levy als Eredin.
Lees meer over: The Witcher Blood Origin, The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws