Nieuwe video laat paars kostuum 'Hawkeye' duidelijk zien

Clint Barton krijgt eindelijk een kostuum dat lijkt op het pak uit de stripboeken.

Zilko Tarici, 22 november 2021 16:44

Een recent vrijgegeven promovideo voor Hawkeye geeft de duidelijkste blik tot nu toe op het nieuwe paarse kostuum van de Avenger. Je kunt de video, die werd verspreid via Twitter, hieronder bekijken.
In Hawkeye zien we Jeremy Renner opnieuw als de bekende superheld. Hij wordt ditmaal vergezeld door Kate Bishop (Hailee Steinfeld), die net zo vaardig is met een pijl en boog als Clint Barton.

Evolutie van kostuums
Clint Barton heeft als een van de grondleggers van de Avengers meerdere kostuums gedragen in de verschillende films waarin hij te zien was. Zo droeg hij in Thor en de eerste helft van The Avengers nog een standaard SHIELD-kostuum, een jas met lange mouwen in Avengers: Age of Ultron en een pak met paarse tinten in Captain America: Civil War. De meest drastische verandering was echter te zien in Avengers: Endgame, waarin hij het alter ego Ronin aannam.

In de nieuwe serie krijgt Clint echter een bijna volledig paarse outfit, zoals dat ook vaak het geval was in de strips van Marvel. Datzelfde geldt overigens voor Kate Bishop.

De eerste twee afleveringen van Hawkeye zijn vanaf 24 november a.s. te streamen via Disney+.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Hawkeye, Clint Barton, Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Marvel Studios, Disney Plus

Populair nieuws