search

Ons nieuws van maandag 22 november 2021

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix: Weer is er een nieuwe topper
Series / Featured

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix: Weer is er een nieuwe topper

Geen enkele serie weet zo makkelijk de nummer één positie in handen te houden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke zondag kijken we welke series het best scoren op Netflix. Nadat we de afgelopen twee weken telkens weer een nieuwe nummer één zagen, geldt dat ook voor deze week. Zo dominant als Squid Game is geen van de nieuwe series dus vooralsnog.

Helemaal bovenaan het lijstje van Netflix staat deze week Tiger King 2. Gek is dat niet, gezien de immense aandacht die het absurde eerste deel trok. De nummer twee van deze week is de topper van vorige week: Narcos Mexico (seizoen 3), en de hekkensluiter een serie die het af en aan heel goed doet en al weken in de top staat: Maid.

1. Tiger King 2: In vijf afleveringen zien we hoe Joe Exotic in de cel zit. Een team zet Donald Trump onder druk om hem een presidentieel pardon te geven en anderen uit de serie willen profiteren van hun nieuwe faam.

2. Narcos Mexico (seizoen 3): De undercovermissie van Walt neemt in dit derde seizoen een andere wending. Amado komt na drie maanden in de gevangenis vrij en Victor - een politieagent in Juárez - zoekt een vermist meisje.

3. Maid: In deze miniserie vindt een jonge moeder nadat ze eindelijk ontsnapt is aan een gewelddadige relatie een baan als schoonmaakster. Ze doet alles om haar kind een goede toekomst te bieden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix die je direct moet zien
Series / Featured

3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix die je direct moet zien

Sterke series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Hieronder tips voor drie uiteenlopende series die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

Undercover | Bing nu! | 3 seizoenen (3e draait) + film Ferry
Undercoveragenten infiltreren in de organisatie van een drugsbaron en doen zich voor als stel op de camping waar hij zijn weekenden doorbrengt. Gebaseerd op feiten en met rollen voor Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap, Raymond Thiry, Kris Cuppens, Kevin Janssens en Huub Smit.Vikings | Bing nu! | 6 seizoenen
Dit afgeronde harde drama volgt de avonturen van de Vikingheld Ragnar Lothbrok, die het rijk van de Noormannen uitbreidt door zich te meten met een ongeschikte leider zonder visie. Met onder meer Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Clive Standen, Gustaf Skarsgård, Jessalyn Gilsig, George Blagden en Gabriel Byrne.Narcos: Mexico | Bing nu! | 3 seizoenen
Na Narcos kwam Narcos: Mexico en deze volgt het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel. Met Michael Peña, Diego Luna, Tenoch Huerta, Joaquin Cosio, José Marí­a Yazpik, Matt Letscher en Alyssa Diaz.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix cancelt alweer veelbelovende serie na amper één seizoen
Series / Nieuws

Netflix cancelt alweer veelbelovende serie na amper één seizoen

Het eerste seizoen van de reeks wist niet voldoende te overtuigen om een vervolg te kunnen krijgen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Helaas heeft Netflix er alweer voor gekozen om een nieuwe serie geen vervolg meer te geven. Deze keer gaat het om de Italiaanse reeks Zero. De streamingdienst ziet geen brood meer in een vervolg.

Dat er geen tweede seizoen meer zal verschijnen van Zero is opmerkelijk. Het eerste seizoen beschikte namelijk over een zeer open einde. Dit zorgde ervoor dat de fans van de reeks er vrij zeker van waren dat er nog een tweede seizoen zou komen. Dat blijkt nu dus niet het geval te zijn.

Dat Netflix er uiteindelijk voor heeft gekozen om de stekker uit het project te trekken is niet alleen het gevolg van de lage eigen verwachtingen, maar ook van de reacties van kijkers. Onder meer op IMDB is er bijvoorbeeld sprake van een score van slechts 5,7/10.

Superkrachten
Zero vertelt het verhaal van Omar die plots een aantal nieuwe vrienden krijgt. Dat is voor hem vrij nieuw, want eerder had hij het gevoel dat niemand hem zag staan. Wanneer dan plots ook nog eens duidelijk wordt dat Omar over superkrachten beschikt is het hek helemaal van de dam.

Ben jij ondanks het feit dat er geen vervolg meer zal verschijnen toch benieuwd naar het eerste seizoen van Zero? Dan kan je deze uiteraard nog altijd bekijken op streamingdienst Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vette afbeelding 'Attack on Titan' S4 laat de evolutie van Eren Jaeger zien
Series / Foto's

Vette afbeelding 'Attack on Titan' S4 laat de evolutie van Eren Jaeger zien

In januari 2022 worden de laatste paar afleveringen van de klassieke anime vrijgegeven.

Een gave nieuwe afbeelding van Attack on Titan seizoen 4 (deel 2) laat in een soort collage zien hoe hoofdpersonage Eren Jaeger op het huidige punt in zijn leven is gekomen.

De immens populaire anime-serie nader zijn einde met de tweede helft van het vierde seizoen. Onlangs werd nog bevestigd dat de eerste van deze afleveringen op 9 januari 2022 zal worden uitgezonden via Funimation, Hulu en Crunchyroll.

Een spektakel van jewelste
De eerste helft van seizoen 4 eindigde in maart 2022 en fans kijken sindsdien smachtend uit naar de laatste paar afleveringen. Attack on Titan loopt inmiddels al sinds april 2013 en belooft over 2 maanden op spectaculaire wijze te eindigen.

Er zijn nog behoorlijk wat losse eindjes die moeten worden getackeld in de laatste afleveringen. Denk aan de counter-aanval van Marley op Libero en Floch en Hange die nog steeds op zoek zijn naar Zeke.

Om de release van de laatste reeks afleveringen nog wat verder te hypen is er nu dus een nieuwe afbeelding van Eren Jaeger, een personage dat behoorlijk wat heeft moeten doorstaan in de serie. Je kunt de afbeelding hieronder bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe video laat paars kostuum 'Hawkeye' duidelijk zien
Series / Nieuws

Nieuwe video laat paars kostuum 'Hawkeye' duidelijk zien

Clint Barton krijgt eindelijk een kostuum dat lijkt op het pak uit de stripboeken.

Een recent vrijgegeven promovideo voor Hawkeye geeft de duidelijkste blik tot nu toe op het nieuwe paarse kostuum van de Avenger. Je kunt de video, die werd verspreid via Twitter, hieronder bekijken.

In Hawkeye zien we Jeremy Renner opnieuw als de bekende superheld. Hij wordt ditmaal vergezeld door Kate Bishop (Hailee Steinfeld), die net zo vaardig is met een pijl en boog als Clint Barton.

Evolutie van kostuums
Clint Barton heeft als een van de grondleggers van de Avengers meerdere kostuums gedragen in de verschillende films waarin hij te zien was. Zo droeg hij in Thor en de eerste helft van The Avengers nog een standaard SHIELD-kostuum, een jas met lange mouwen in Avengers: Age of Ultron en een pak met paarse tinten in Captain America: Civil War. De meest drastische verandering was echter te zien in Avengers: Endgame, waarin hij het alter ego Ronin aannam.

In de nieuwe serie krijgt Clint echter een bijna volledig paarse outfit, zoals dat ook vaak het geval was in de strips van Marvel. Datzelfde geldt overigens voor Kate Bishop.

De eerste twee afleveringen van Hawkeye zijn vanaf 24 november a.s. te streamen via Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix heeft goed nieuws voor 'The Witcher'-fans
Series / Nieuws

Netflix heeft goed nieuws voor 'The Witcher'-fans

The Witcher: Blood Origin is klaar met z'n opnames en zal volgend jaar te zien zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van Netflix-serie The Witcher: Blood Origin, de aankomende zes afleveringen tellende miniserie in de franchise, is klaar met de opnames.

Dat werd aangekondigd door showrunner Declan de Barra op Twitter. Hij deelde twee fotos': eentje van het eerste shot dat opgenomen werd en eentje van het laatste. We weten niet hoeveel er aan post-productiewerk verricht moet worden, maar aangezien het een grote fantasyserie is, zal het nog wel even duren voordat je The Witcher: Blood Origin kan zien. Reken maar op zeker een half jaar.

The Witcher: Blood Origin-opnames
Hieronder kan je de aankondiging van De Barra zelf zien:De serie The Witcher: Blood Origin speelt zich twaalfhonderd jaar af voordat Geralt of Rivia geboren werd. Netflix schrijft dat de serie "de oorsprong van de eerste Witcher en de gebeurtenissen die leidden tot de conjunction of the spheres, waarin de werelden van monsters, mensen en elfen samensmolten tot één" laat zien.

De zesdelige serie heeft hoofdrollen voor Sophia Brown als Éile, Michelle Yeoh als Scí­an, Laurence O'Fuarain als Fjall, Mirren Mack als Merwyn, Lenny Henry las Balor en Jacob Collins Levy als Eredin.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' verliest geliefde hoofdrolspeler
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' verliest geliefde hoofdrolspeler

Actrice Maggie Grace vertrekt bij dit zevende seizoen van Fear the Walking Dead.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Fear the Walking Dead neemt afscheid van een van zijn hoofdpersonen. Na meerdere seizoenen verdwijnt actrice Maggie Grace uit de AMC-serie.

Maggie Grace speelde de rol van Althea. Zij liep het verhaal van de Civic Republic Military na, en verdwijnt nu uit de televisieserie.

Fear the Walking Dead-vertrek
In de aflevering Reclamation zien we haar vaarwel zeggen tegen Morgan en tegen Grace. Ze wil Isabelle gaan zoeken, die ergens in de bossen zit waar de CRM-troepen haar niet kunnen vinden.

Daarmee zet Al definitief in op een leven op de vlucht en is ze gescheiden van het overkoepelende verhaal van Fear the Walking Dead en het bredere The Walking Dead-universum.

Co-showrunner Andrew Chambliss bevestigde daarmee dat Grace afscheid heeft genomen van de serie. Dat nadat ze een stel heel toffe verhaallijnen kreeg.

De vraag is nu of ze misschien terugkeert in de franchise. Dat besloten is om Al niet dood te laten gaan, maakt dat in elk geval wel mogelijk. Je kan Fear the Walking Dead streamen op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead: World Beyond' heeft er een nieuwe schurk bij
Series / Nieuws

'The Walking Dead: World Beyond' heeft er een nieuwe schurk bij

De serie The Walking Dead: World Beyond maakt van een bepaald personage een schurk.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Walking Dead: World Beyond maakt weer bijzondere stappen in zijn nieuwste aflevering. Er is een nieuwe slechterik toegevoegd aan de serie, definitief.

Het gaat om het personage Jadis, dat ooit een prima personage leek, maar nu schurk blijkt te zijn. Zij voert bevelen uit voor de schaduwachtige CRM-majoor Beale en voor luitenant-kolonel Elizabeth Kublek. Ze moet vooral zorgen dat een rebellie tegen Project Votus en de Civic Republic onderdrukt wordt.

The Walking Dead: World Beyond-schok
Jadis besluit dat de Perimeter, dat vluchtelingen herbergt, een bedreiging is voor de Research Facility en daarmee voor de Civic Republic. Daarom stuurt ze soldaten daar naartoe.

Ze zegt dat ze de aanwezigen niet kan laten leven, en geeft haar soldaten de opdracht om te schieten.

Gelukkig is er Will, die het vuur opent op de CRM, waardoor een fors vuurgevecht uitbreekt. Met behulp van Silas en ex-CRM soldaat Dennis kunnen ze de CRM zelfs zodanig afleiden dat het niet meer te houden valt voor de soldaten van de inmiddels kwaadaardige Jadis.

Intussen weten Iris en Hope samen met de tienerzoon van Beale (Mason) en Dr. Leo Bennett te ontkomen via de oude mijntunnels. En dus is Project Votus niet meer.

The Walking Dead: World Beyond stream je op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stevige gevechten in de vurige serie 'Lucifer'
Series / Video/clip/featurette

Stevige gevechten in de vurige serie 'Lucifer'

Lucifer Morningstar startte een zesdelige hel op aarde in de serie Lucifer.

Op 10 september dit jaar verscheen het zesde en laatste seizoen van de geliefde serie Lucifer online op Netflix. In de afsluitende tien afleveringen zagen we hoe het verhaal rond vooral Lucifer Morningstar van acteur Tom Ellis werd afgerond.

Uiteindelijk zijn er 93 afleveringen verschenen in de serie Lucifer, ontwikkeld door Tom Kapinos en gebaseerd op het personage met dezelfde naam uit de comic van DC Comics' Vertigo van Neil Gaiman, Sam Kieth en Mike Dringenberg.

De beste gevechten in Lucifer
Met de titel LUCIFER: The Top 10 Best Fights verscheen dit weekend een video online met de stevigste gevechten uit de zes seizoenen van Lucifer. Je kunt deze gewoon nog gaan kijken op de streamingdienst.

"Grote veldslagen en kleinere gevechten - Lucifer heeft ze allemaal. Dit zijn onze 10 beste Lucifer-vechtscènes," schreef Netflix Geeked bij de video.In Lucifer is de duivel het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cowboy Bebop'-einde maakt dat seizoen 2 kritiek op kan lossen
Series / Featured

'Cowboy Bebop'-einde maakt dat seizoen 2 kritiek op kan lossen

Het einde van de serie Cowboy Bebop kan zorgen dat grote kritiekpunten opgelost worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van de Netflix-verfilming van Cowboy Bebop eindigt met een twist die compleet anders is dan de anime. Showrunner André Nemec legt tijdens een interview uit waarom en wat de implicaties hiervan zijn.

Cowboy Bebop is nog niet vernieuwd voor een tweede seizoen, ook al legt de serie wel alvast de grondvesten voor een nieuwe rits afleveringen.

Cowboy Bebop-vervolg
We volgen in Cowboy Bebop de levens van Spike en zijn vrienden aan boord van het ruimteschip de Bebop. Zij jagen op premies en verkennen samen het universum.

Aan het einde van het seizoen zien we dat Julia - femme fatale en focus van Spike's affectie - een schurk wordt. In de anime is zij snel dood zodra we haar zien, maar dat is nu echt niet zo.

"Des te meer we het hierover hadden in de schrijversruimte, des te meer het duidelijk werd dat we een ongelofelijke kans hadden om een schurk geboren te laten worden," begon Nemec.

"Dat we deze vrouw konden zien - een vrouw die in een bepaalde omgeving was beland en continu ernaar verlangde om te ontsnappen - deel is van de horror, het geweld, en kunnen zien hoe zij nu het heft in eigen hand neemt."

Je ziet dit allemaal gebeuren in Cowboy Bebop op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Wheel of Time'-mysterie uitgelegd door Rosamund Pike
Series / Nieuws

'The Wheel of Time'-mysterie uitgelegd door Rosamund Pike

Rosamund Pike legt dit element van de serie The Wheel of Time uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de serie The Wheel of Time volgen we Rosamund Pike's Moiraine. Zij is lid van de Aes Sedai, een groep vrouwen die magische krachten heeft. Zij reist samen met vier personen rond de wereld, gelovend dat een van hen de Dragon Reborn is, een individu dat de wereld zou moeten redden.

De serie is gebaseerd op de boeken van Robert Jordan en tijdens een Q&A met Amazon Live vertelt Pike over de ring die haar personage draagt.

The Wheel of Time-ring
De ring ziet eruit als een slang, waarbij de serpent in zijn eigen staart bijt. In het midden zien we de steen van de dragers Ajah. Dat is een woord om een van de zeven divisies van de Aes Sedai te omschrijven.

Elk daarvan heeft een eigen kleur. Moiraine draagt een blauwe steen, waarmee ze dus lid is van de Blue Ajah. Volgens de actrice is die ring heel belangrijk:

"Ik kon mij nooit voorstellen dat de serpent die in zijn eigen staart bijt, zo op die ring eruit zou kunnen zien. Ik stelde mij altijd voor dat die er anders uit zou zien. Maar ik vind hem echt prachtig. Natuurlijk kan je de steen, voor elke Ajah, vervangen, zodat je ziet welke Ajah je toe behoort, afhankelijk van de kleur van je steen."

De serie The Wheel of Time is te streamen op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Young Sheldon' maakt 'The Big Bang Theory'-einde nog vreemder
Series / Featured

'Young Sheldon' maakt 'The Big Bang Theory'-einde nog vreemder

Young Sheldon geeft weer een andere laag aan The Big Bang Theory.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sheldon weigert de peptalk van zijn vader tijdens een potje football in Young Sheldon seizoen 5. Dat maakt de rol van George in zijn overwinning bij de Nobelprijs nog vreemder in The Big Bang Theory.

In The Big Bang Theory is George, de vader van Sheldon, al dood. Desondanks is George cruciaal voor Sheldon om zijn doel te realiseren. Waar George omschreven werd als een waardeloze dronkaard, is hij dat tot nu toe zeker niet geweest. Hij blijkt toegewijd aan zijn vrouw en zoon.

The Big Bang Theory
Nadat Sheldon en Amy wat ontmoedigd raken tijdens hun pogingen om de Nobelprijs te winnen, vindt Sheldon een video van zijn vader die een peptalk geeft aan zijn footballteam.

Sheldon zag dat als een indirecte manier voor zijn vader om hem te motiveren tijdens een dieptepunt.

Maar in de aflevering An Introduction to Engineering and a Glob of Hair Gel laat zien dat de jongere Sheldon niet naar de peptalk van z'n pa wil luisteren.

Dit kan een gevalletje zijn dat Sheldon even boos is, maar heel eerlijk: Sheldon verzorgt de voice over op dit moment, waarmee de volwassen Sheldon dus helemaal gene fan blijkt te zijn van de peptalks. Waarmee Young Sheldon weer enigszins afwijkt van een eerdere twist in The Big Bang Theory.

Je kan The Big Bang Theory zien op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het gruwelijke 'Foundation'-einde uitgelegd door Lee Pace
Series / Featured

Het gruwelijke 'Foundation'-einde uitgelegd door Lee Pace

Lee Pace legt het einde van Foundation seizoen 1 aan je uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lee Pace, hoofdrolspeler in Apple TV+-serie Foundation kwam met zijn inzichten ten aanzien van de finale van het eerste seizoen van de serie. En die zijn behoorlijk interessant.

Pace speelt de rol van Brother Day in Foundation, de derde in een dynastie die bekend staat als Empire. We volgen hem als heerser, Cleon, die probeert het sterrenstelsel te overheersen, maar worstelt in een gevaarlijke strijd tegen de Foundation uit de titel.

Foundation-finale
Pace's Brother Day is een ander man dan hij aan het begin van de serie was. De schokkende gebeurtenissen aan het einde van het eerste seizoen maken dat Brother Day zich afvraagt wat Empire is.

"Hij kijkt naar zijn broers, en vooral zijn jongere vrouw, die nu anders blijkt te zijn op al die manieren, en min of meer schreeuwt op 'Me too'. Ik voel mij hetzelfde. Ik weet dat we leven onder de fantasie dat we een en dezelfde man zijn, en ik weet nu beter. Ik kan niet ontzien wat ik gezien heb. Ik kan het niet vergeten, niet geloven dat ik Cleon ben, na wat ik ervaren heb."

Brother Day komt er samen met de oudere kloon Brother Dusk achter dat Brother Dawn genetisch veranderd is door een anti-Empire groep die de troon wil overnemen. Daarom is hij kleurenblind.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars Rebels' krijgt een vervolg op Disney+
Series / Nieuws

'Star Wars Rebels' krijgt een vervolg op Disney+

De serie Ahsoka lijkt een beetje een vervolg te worden op Star Wars Rebels.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Natasha Liu Bordizzo is gecast als de live-action Sabine Wren in de aankomende Disney+ serie Ahsoka. Daarmee is eigenlijk wel bevestigd dat de serie een vervolg is op animatieserie Star Wars Rebels.

In de serie Ahsoka is Rosario Dawson terug als Ahsoka, het personage dat ze voor het eerst speelde in live-action serie The Mandalorian. Zij bleek op een missie te zijn; te jagen op Grand Admiral Thrawn, een oude vijand van tijdens de burgeroorlog.

Ahsoka-serie
De laatste aflevering van Star Wars Rebels liet zien hoe Ahsoka's vriend Ezra Bridger zichzelf opofferde om Thrawn te verslaan. Hij riep een groep Purgills (ruimtewalvissen) op, om het vlaggenschip van Thrawn in hyperspace te slepen.

Nu Natasha Liu Bordizzo te zien is in Ahsoka als live-action Sabine Wren, is praktisch zeker dat deze serie een vervolg op Star Wars Rebels is.

Ahsoka vroeg in de finale van het vierde seizoen van Star Wars Rebels nog aan Sabine of zij kon helpen met het zoeken van Ezra. Dat Sabine gecast is, duidt erop dat Ahsoka dit verhaal zal voortzetten.

We weten nog niet wanneer Ahsoka te zien zal zijn, maar de serie wordt naar verluidt volgend jaar pas opgenomen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Sex Education' krijgt voorlopig geen vierde seizoen
Series / Nieuws

'Sex Education' krijgt voorlopig geen vierde seizoen

De serie Sex Education laat nog even op zich wachten met dat vierde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Door de coronapandemie duurde het twintig maanden na het tweede seizoen van Sex Education, tot het derde kon debuteren. Netflix-abonnees zullen er zodoende wel aan gewend zijn niet jaarlijks een nieuw seizoen te krijgen van de hitserie.

Maar het lijkt erop dat het vierde seizoen nog langer op zich laat wachten. Op de site What's On Netflix lezen we dat schrijver Krishna Istha recent een casting call vrijgaf op Twitter. Daarin vraagt ze om twee personen die "een trans power couple" kunnen spelen. Ze zoekt naar talent van tussen de 18 en 23, die de rollen van Abbi en Kent kunnen spelen.

Voorlopig niet te zien
Volgens de site is het ensemble van Sex Education seizoen 4 daarmee nog niet bij elkaar gevonden. Dat de makers eind november nog niet alle castleden hebben, wijst erop dat de camera's vermoedelijk niet voor het einde van het jaar gaan draaien.

Het gerucht gaat nu dat Sex Education seizoen 4 van start gaat met zijn opnames in april 2022. De opnames zouden tot november 2022 duren.

Daarmee is de kans wel heel klein dat de release van het vierde seizoen in 2022 plaatsvindt. De kans is groter dat we tot 2023 moeten wachten. Helaas!

De eerste drie seizoenen van Sex Education staan op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' herhaalt een fout in seizoen 4
Series / Featured

'Star Trek: Discovery' herhaalt een fout in seizoen 4

De serie Star Trek: Discovery gaat weer van start met een planeetvernietiging.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vierde seizoen van Star Trek: Discovery is van start en begint met een catastrofe die het slechtste verhaalelement van J.J. Abrams en zijn interpretatie van Trek herhaalt.

De USS Discovery komt een nieuwe bedreiging tegen in de vorm van een gigantische zwaartekrachtsanamolie. De Discovery komt die tegen tijdens de reddingsmissie van een ruimtestation.

Planeten verwoesten
J.J. Abrams wist met zijn Trek-films heel wat bekijks te trekken. Zijn films waren vlot, flitsend en behoorlijk amusant. Maar opvallend was dat zijn universum - later het Kelvin-universum genoemd - anders was in de zin dat Nero erin slaagde de planeet Vulcan te vernietigen. Dat terwijl Spock toekijkt.

In het vierde seizoen van Star Trek: Discovery zien we zoiets weer gebeuren, als die anomalie de planeet Kweijan verwoest, terwijl Book toekijkt en niets kan doen tegen de vernietiging van zijn thuisplaneet.

Eerder zagen we in het tweede seizoen van Star Trek: Discovery al hoe Control probeerde planeten te vernietigen en in Star Trek: Picard hoe een synthetisch ras van buiten het melkwegstelsel planeten uit elkaar scheurde.

Daarmee wordt dus weer een planeet verwoest, wat net iets te vaak gebeurt in de franchise.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.