Dit is hoe 'Hawkeye' gaat verschillen van andere Disney+-series

Hoe 'Hawkeye' gaat verschillen van andere series

Hawkeye gaat zich flink onderscheiden van andere Marvel Studios-series en we weten nu hoe.

Jim Pedd, 23 november 2021 07:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De feestdagen komen eraan en in het kader daarvan krijgen we morgen de serie Hawkeye op Disney+. Het is de vierde live-action serie van Marvel Studios voor de streamingdienst.

Hawkeye volgt op WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki als vierde stap in het Marvel-universum op het kleine scherm. We zien hoe een gepensioneerde Clint Barton als superheld besluit om de jonge Kate Bishop op te leiden.

Hawkeye-serie
Vooropgesteld is al duidelijk dat Hawkeye zich onderscheidt van de andere series. We krijgen geen magie, geen wereldwijd avontuur of multiversum.

"Een paar jaar geleden waren we aan het brainstormen over het verhaal en zochten we naar manieren om de serie te onderscheiden van Wandavision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki. En een manier was om het te concentreren rond de feestdagen," aldus uitvoerend producent Trinh Tran.

"Van alle personages, voelde het logisch om Clint Bartons verhaal rond die tijd te focussen, omdat hij een familieman is. Hij is een van de weinige Avengers met kinderen. En in de nasleep van Endgame - waarin hij zijn kinderen gedurende vijf jaar verloor en ze terug kreeg - is dit de eerste Kerst die hij met zijn familie doorbrengt. En de grote vraag van de serie is of hij op tijd thuis komt om dat ook echt te doen."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Hawkeye, Disney Plus, MCU, Marvel Studios

Populair nieuws