'Hawkeye'-maker reageert cryptisch op Young Avengers-geruchten

'Hawkeye'-maker cryptisch over Young Avengers

Krijgen de Young Avengers een rol in het Marvel Cinematic Universe?

Jim Pedd, 21-11-2021 08:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Young Avengers lijken bij elkaar te komen op streamingdienst Disney+. Volgende week is de serie Hawkeye te zien op de streamingdienst, waarin er weer een debuteert.
Daarbij gaat het specifiek om Kate Bishop, een personage dat gespeeld wordt door Hailee Steinfeld. Samen met heel wat andere helden maakt zij haar debuut in de filmfranchise, en zien we haar een jonge heldin spelen die in de comics onderdeel uitmaakt van de Young Avengers.

De Young Avengers
Terwijl meer en meer jonge en tienerhelden met superheldenkrachten debuteren in projecten van Marvel Studios, horen we ook meer en meer geruchten over de Young Avengers in de filmfranchise.

Steinfeld ziet het al zitten, maar producent Trinh Tran denkt niet dat we helemaal wild moeten worden:

"Ik hou van haar personage en ik denk dat de grootste focus ligt op het ervoor zorgen dat ze op de juiste manier uit dit project komt. Daarna zien we wel hoe het gaat. Ik bedoel, als we haar op een geweldige manier lanceren en ze goed ontvangen wordt door iedereen, wie weet wat de toekomst dan zou kunnen brengen. Het is zo'n geweldig personage. Ik denk ook echt dat je haar ziet uitblinken in dit verhaal. Hopelijk ziet iedereen dat."

Hawkeye is vanaf 24 november te zien op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Young Avengers, MCU, marvel cinematic universe, Hawkeye

Populair nieuws