search
Goed nieuws voor de fans van de Netflix-serie 'Queer Eye'!
Series / Nieuws

Goed nieuws voor de fans van de Netflix-serie 'Queer Eye'!

Nieuwe afleveringen zullen eind december te zien zijn op streamingdienst Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de serie Queer Eye kunnen zich opmaken voor het verschijnen van een nieuw seizoen. De nieuwe afleveringen van de populaire reality-serie zullen te bekijken zijn op streamingdienst Netflix vanaf eind december. Deze keer zullen de host afreizen naar Texas.

Het goede nieuws wordt door Netflix aangekondigd in een korte video waarin de vijf presentatoren en stylisten van de reeks volledig in stijl gepresenteerd worden. Deze keer worden de heren voorgesteld in een cowboy-outfit, uiteraard passende bij het decor.

Vijf specialiteiten
Wie nog niet bekend is met de reeks Queer Eye, deze reeks draait rond vijf hosts die allen over een geheel eigen specialiteit beschikken. De één kent bijvoorbeeld alles van mode terwijl de ander veel weet over wijn en eten en ga zo maar door. In elke aflevering wordt er een complete make-over gerealiseerd voor iemands huis, stijl of leven.

De serie wordt ontzettend goed bekeken en ook de scores op gespecialiseerde websites liegen er niet om. Op IMDB krijgt de reeks bijvoorbeeld een prima score van zomaar even 8,5/10.

Het zesde seizoen van Queer Eye kan bekeken worden op Netflix vanaf 31 december 2021.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen