search
Kijk nu de spannende nieuwe thrillerserie 'Reflection of You' op Netflix
Series / Nieuws

Kijk nu de spannende nieuwe thrillerserie 'Reflection of You' op Netflix

Het eerste seizoen van de meeslepende thrillerserie is vanaf nu te bekijken op Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor iedereen die fan is van thrillerseries. Nog beter nieuws voor mensen die fan zijn van Koreaanse series. Vanaf nu is op streamingdienst Netflix namelijk de gloednieuwe serie Reflection of You te bekijken.

De serie Reflection of You vertelt het verhaal van een succesvolle kunstenares evenals schrijfster wiens leven plots volledig in de war wordt geschopt door iemand die bijzonder veel af blijkt te weten van haar verleden.

Jeong Hee-joo, het hoofdpersonage uit de reeks, heeft een bijzonder moeilijke jeugd gekend. Inmiddels heeft ze het echter behoorlijk ver weten te schoppen. Ze is getrouwd en dat niet zomaar met de eerste, de beste, maar wel met zakenman Ahn Hyeon-seong. Met hem heeft ze ook een gezin.

Griezelige gelijkenis
In principe lijkt het Jeong Hee-joo voor de wind te gaan. Dit althans tot ze op een zeker ogenblik wordt benaderd door een jonge vrouw die een ronduit griezelige gelijkenis vertoont met haar vroegere ik.

De reeks Jeong Hee-joo is gebaseerd op één van de boeken die op de markt zijn gebracht door Jung So-hyeon. In Zuid-Korea waar de reeks eerder reeds in première ging werd ze alvast uitstekend ontvangen.

Reflection of You is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen