Krijgt ook 'Shang-Chi' een serie op Disney+?

Krijgt ook 'Shang-Chi' een serie op Disney+?

Deze Shang-Chi acteur ziet zichzelf al in een serie spelen op Disney+.

Jim Pedd, 24 november 2021 om 10:25

Het precedent is inmiddels wel gezet voor spin-offs van Marvel Cinematic Universe-films op het kleine scherm op Disney+. Nadat de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings een groot succes was aan de box office, is het afwachten om te zien waar het heen gaat met die franchise.
Fans hopen natuurlijk te weten wat de toekomst van Simu Liu's titelheld zal zijn, vooral omdat hij meteen neergezet is als een Avenger. Maar de titelorganisatie keert ook terug, want we lezen aan het einde van de film dat de Ten Rings ook terugkeren.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op Disney+
Meng'er Zhang's Xiu Xialing leidt nu de vroegere organisatie van haar vader. We horen al geruchten over een mogelijke serie in de franchise die diep duikt in de Ten Rings.

In een interview met Decider, geeft Zhang toe dat ze helemaal aan boord is:

"Ik heb ook heel wat opmerkingen gelezen en berichten gezien, waarin mensen spreken over een Disney+ serie voor Xialing. Ik bedoel, ik weet nog van niets en ik kan niet voor Marvel spreken. Maar ik zie het zitten. Ik vind het echt een heel erg goed idee. Ik wil er ook een! Gewoon omdat ik voel dat Xialing een complex personage is en veel biedt voor ons om te verkennen."

Bron: Decider

Lees meer over: Shang Chi, Disney Plus

Populair nieuws