Deze 8 series kan je op Netflix streamen deze week

Deze 8 series kan je op Netflix streamen deze week

Netflix voegt in totaal acht nieuwe series toe de komende paar dagen.

Jim Pedd, 24 november 2021 om 10:37

Netflix gaat weer een mooie week tegemoet. De komende paar dagen voegt de streamingdienst ten minste acht nieuwe series toe, maar het zullen er vermoedelijk uiteindelijk meer zijn. Deze rits is in elk geval alvast aangekondigd.
VANAF 23 november
Masters of the Universe: Revelation (deel 2): Na de strijd die Eternia heeft verwoest, moeten Teela en een onverwachte alliantie het eind van het universum voorkomen in dit vervolg op de klassieker uit de jaren 80.

VANAF 24 november
Selling Sunset (seizoen 4): De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Het draait allemaal om relaties en dat betekent vaak groot drama.

True Story: Een wereldberoemde comedian zoekt wanhopig naar een uitweg nadat een nacht in Philadelphia met zijn broer niet alleen zijn succes in gevaar brengt.

VANAF 25 november
F is For Family (seizoen 5): De familie Murphy neemt ons terug naar de jaren 70 toen kinderen vrij werden opgevoed, het bier vrijelijk stroomde en de man heer en meester was over zijn tv.

Supercrooks (seizoen 1): Johnny Bolt stelt een ploeg losgeslagen superschurken samen voor een laatste overval. Hun doelwit is een meedogenloze misdaadbaas met superkrachten. Wat kan er misgaan?

VANAF 26 november
Light the Night: In het red light district van Taipei in de jaren tachtig, probeert mama-san Rose en de hostess van een populaire nachtclub te overleven.

School of Chocolate: Acht professionals bestuderen de kunst van chocolade onder leiding van een bekende chocolatier. Maar slechts één kan de beste van de klas zijn en een unieke kans winnen.

VANAF 28 november
Elves: Een kerstvakantie wordt een nachtmerrie voor een tiener en haar familie als ze ontdekken dat het eiland waar ze verblijven, wordt geplaagd door een eeuwenoud gevaar.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws