search

Ons nieuws van woensdag 24 november 2021

Gamereeks 'Mass Effect' wordt epische Amazon-serie
Series / Nieuws

Gamereeks 'Mass Effect' wordt epische Amazon-serie

Na The Wheel of Time en The Lord of the Rings gaat Amazon opnieuw voor een grootschalige serie.

Amazon Prime heeft nog maar net een enorm dure epische fantasy-serie gelanceerd in de vorm van The Wheel of Time én komt volgend jaar met een peperdure Lord of the Rings-serie, maar ze hebben nog genoeg geld over om ook grootschalige sci-fi aandacht te geven.

Op dit vlak timmeren ze al enkele jaren aan de weg met The Expanse, een geliefde sci-fi-serie die ze kochten van Syfy en bijna begint aan zijn zesde en laatste seizoen.

Nu komt daar echter een sci-fi project bij. Volgens Deadline zou Amazon namelijk op het punt staan om een deal te sluiten met BioWare en EA om een serie te maken van de enorm populaire gamereeks Mass Effect.

[b]Klassieke games[/i]
De oorspronkelijke Mass Effect-trilogie bevat een van de meest complete, gevulde universums in de wereld van sci-fi die niet de titels Star Wars of Star Trek heten.

Je speelt in de spellen de rol van Commander Shepherd, die een crew vol aliens en mensen moet samenstellen om een oeroude dreiging voor het heelal moet verslaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt december een hele drukke seriemaand
Series / Featured

Netflix maakt december een hele drukke seriemaand

Check hier de complete lijst met nieuw materiaal dat naar Netflix komt.

Elke maand maakt Netflix bekend welke series nieuw toegevoegd worden. Ook deze maand zijn het er weer flink wat. We duiken erin!

VANAF 1 DECEMBER
Lost in Space (seizoen 3): Na een noodlanding op een buitenaardse planeet vecht de familie Robinson om tegen alle verwachtingen in te overleven en ontsnappen. Maar overal om hen heen dreigt gevaar.

VANAF 2 DECEMBER
Coyotes: Een hechte groep vrienden op zomerkamp vindt diamanten in het bos. Er volgt een wild avontuur dat hun vriendschap zwaar op de proef stelt en hun leven in gevaar brengt.

VANAF 3 DECEMBER
La Casa de Papel (Part 5 Vol. 2): De groep is al meer dan 100 uur in de Banco de España en de Professor loopt gevaar. Tot overmaat van ramp komt er een nieuwe vijand aan: het leger.

Coming Out Colton: Voormalig NFL-speler en 'Bachelor'-ster Colton Underwood begint aan een reis om zijn nieuwe leven als lid van de LGBTQ-gemeenschap te omarmen.

VANAF 8 DECEMBER
Titans (seizoen 3): Batmans ex-partner Dick Grayson is een eigen weg ingeslagen en komt enkele jonge helden met problemen tegen. Ze hebben hard een mentor nodig.

VANAF 9 DECEMBER
Bonus Family (seizoen 4): In deze Zweedse dramedy navigeert een nieuw stel met hun exen en kinderen langs de emotionele uitdagingen en ingewikkelde logistiek van het leven als samengesteld gezin.

VANAF 10 DECEMBER
Aranyak: Twee agenten, elkaars tegenpolen, onderzoeken een vreemde moord in een bergplaatsje. Ze krijgen te maken met politieke en persoonlijke agenda's en een beestachtige mythe.

Saturday Morning All Star Hits!: Deze behoorlijk oneerbiedige en wat verontrustende animatieserie voor volwassenen brengt een ode aan de bizarre tekenfilms van de zaterdagochtenden van de jaren 80 en 90.

How To Ruin Christmas: The Funeral: De vrijgevochten Tumi heeft een talent om overal een puinhoop van te maken. Lukt het haar de kerstreünie met haar familie door te komen zonder die compleet te verpesten?

Twentysomethings: Austin: Deze realityserie over volwassen worden speelt zich af in Austin, Texas, waar twintigers liefde en vriendschap beleven en een nieuw avontuur aangaan: het leven.

VANAF 11 DECEMBER
The Hungry and the Hairy: Rain en Ro Hong-chul maken met hun motor de roadtrip van hun dromen en ontspannen volop terwijl ze heerlijk eten en prachtige locaties in Korea ontdekken.

Inspector Koo: Een ex-agent gaat opnieuw aan het werk als verzekeringsrechercheur. Ze gaat op zoek naar aanwijzingen op plaatsen delict die in scène zijn gezet door een seriemoordenaar.

VANAF 14 DECEMBER
The Future Diary: In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

VANAF 15 DECEMBER
Selling Tampa: De makelaars van Allure Realty, waar alleen vrouwen werken en dat eigendom van zwarten is, combineren werk met plezier en maken de dienst uit aan de luxe kade van Tampa.

Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe: Net wanneer Cayetana met hulp van haar nieuwe vriend Felipe over haar ex heen probeert te komen, verschijnt de prins opnieuw in haar leven.

VANAF 17 DECEMBER
The Witcher (seizoen 2): Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.

VANAF 20 DECEMBER
Elite Short Stories: Samuel Omar: Nu in remissie, brengt Ander zijn zomer door met het helpen van Alexis - zijn chemopartner.

VANAF 22 DECEMBER
Emily in Paris (seizoen 2): Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

VANAF 23 DECEMBER
Elite Short Stories: Patrick: Patrick's reis naar een hutje in de bussen tijdens de feestdagen leidt tot een onverwachte maar grote uitkomst.

VANAF 24 DECEMBER
The Silent Sea: Een wetenschapper gaat mee op missie naar een verlaten ruimtestation op de maan om mysterieuze specimens op te halen. Haar zus kwam daar door een ongeluk om het leven.

VANAF 25 DECEMBER
Single's Inferno: Op een verlaten eiland zoeken flirtende singles naar de liefde, want alleen als stelletje kunnen ze het eiland verlaten voor een romantische date in het paradijs.

VANAF 29 DECEMBER
Anxious People: Een onhandige bankrover neemt onbedoeld mensen in gijzeling tijdens een open huis en verdwijnt ineens. De onthutste politie moet uit zien te vissen wat er is gebeurd.

Café con aroma de mujer: Een remake van de klassieke telenovella uit 1994. Het liefdesverhaal tussen Giovata en Sebastián.

VANAF 30 DECEMBER
Kiz: Een meisje zoekt wraak voor de dood van haar broer.

VANAF 31 DECEMBER
Queer Eye (seizoen 6): Leg de zakdoekjes maar klaar! Deze gloednieuwe 'Fab Five' komen met hippe tips, emotioneel geladen make-overs en oprechte ontboezemingen die allerlei gevoelens losmaken.

Stay Close: Een nieuw Harlan Coben-mysterie met de kenmerkende blend van intriges, drama en geheimen.

Cobra Kai (seizoen 4): Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de 'Karate Kid'-films.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'True Story' met Kevin Hart en Wesley Snipes
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'True Story' met Kevin Hart en Wesley Snipes

De twee namen van de hoofdrolspelers in de miniserie laten alvast het beste vermoeden...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een miniserie met twee hoofdrolspelers onder de vorm van Kevin Hart en Wesley Snipes? Daar willen we best even voor gaan zitten. Jullie toch ook?!

In deze gloednieuwe miniserie krijgen we te zien hoe een wereldberoemde comedian wanhopig op zoek gaat naar een uitweg nadat hij tijdens één enkele nacht in Philadelphia onder meer zijn eigen succes in gevaar brengt.

Eric Newman
Dat er stevig wordt uitgekeken naar het verschijnen van deze gloednieuwe miniserie is niet alleen maar omwille van de twee zeer bekende hoofdrolspelers. Daarnaast is er namelijk ook nog Eric Newman, verantwoordelijk voor de productie van de reeks. Misschien zegt deze naam je in eerste instantie niet zoveel, maar hij was in het verleden ook betrokken bij met name de serie Narcos.

Zou je alvast graag een voorsmaakje willen krijgen van deze gloednieuwe miniserie? Dan kan de onderstaande trailer bekijken daar zeker en vast voor zorgen.

True Story is vanaf vandaag te bekijken bij streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bovennatuurlijke serie 'Evil' binnenkort te bekijken bij Videoland
Series / Nieuws

Bovennatuurlijke serie 'Evil' binnenkort te bekijken bij Videoland

Ondertussen werd ook reeds een derde seizoen van de reeks aangekondigd...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van bovennatuurlijke series en voor Videoland-abonnees. Zij kunnen zich namelijk gaan opmaken voor het eerste seizoen van de reeks Evil.

Evil kan misschien nog wel het best worden omschreven als een psycholigisch mysterie dat de oorsprong van het kwaad onderzoekt. De hoofdrol in de reeks is weggelegd voor een sceptische vrouwelijke psycholoog die ervoor kiest om zich aan te sluiten bij een priester in opleiding en een timmerman. Samen gaan ze op pad om de meest onverklaarbare mysteries op te proberen helderen.

Katja Herbers
Verantwoordelijk voor de productie van de reeks zijn Robert King en Michelle King. Het eerste seizoen ging reeds in het jaar 2019, meer bepaald op 26 september in première bij CBS. De cast bestaat naast de Nederlandse Katja Herbers ook uit onder meer Mike Colter, Aasif Mandvi evenals Michael Emerson en Kurt Fuller.

In mei van dit jaar werd bekend gemaakt dat de reeks Evil de overstap zou maken van CBS naar Paramount+. Het succes van de reeks heeft er bovendien ook voor gezorgd dat ze met zekerheid nog een derde seizoen zal krijgen.

Ben jij ook benieuwd naar alle mysteries die in Evil opgehelderd (of net niet) zullen worden? Dan moet je zeker en vast even het eerste seizoen van de reeks bekijken welke verschijnt bij Videoland op 16 december.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden van aankomende dramaserie 'As We See It'
Series / Nieuws

Eerste beelden van aankomende dramaserie 'As We See It'

De nieuwe komische dramaserie zal verschijnen op streamingdienst Prime Video...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Amazon heeft de eerste trailer de wereld ingestuurd van haar aankomende, komische dramaserie As We See It. De gloednieuwe reeks gaat over drie jongvolwassenen die allen een bepaalde vorm van autisme hebben. Uiteindelijk kiezen ze ervoor om te gaan samenwonen.

Samen gaan wonen blijkt al snel eenvoudiger gezegd dan gedaan. De drie moeten namelijk onder meer leren hoe ze een huis moeten delen. Dit gezegd hebbende worden de bewoners ook op andere vlakken uitgedaagd.

Verschillende doelen
Voor elke jongvolwassene geldt hij of zij over een specifiek doel beschikt. De één wil graag proberen (nieuwe) vrienden maken terwijl de ander graag een relatie zou willen. Voor de derde en laatste inwoner is het al spannend om naar buiten te gaan.

De serie is een hersenspinsel van Jason Katim. Verantwoordelijke voor de regie zijn Jaffar Mahmood en Jenée LaMarque. In eerste instantie werd de reeks voorgesteld onder de naam On The Spectrum, maar van die titel is men uiteindelijk toch afgestapt.

De eerste trailer van de aankomende komische dramaserie As We See It is hieronder te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Releasedatum nieuwe Netflix-horrorserie 'The Silent Sea' bekend
Series / Nieuws

Releasedatum nieuwe Netflix-horrorserie 'The Silent Sea' bekend

De gloednieuwe en veelbelovende horrorserie speelt zich af in de verre toekomst...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na het succes van Hellbound is het nu uitkijken naar The Silent Sea. Deze gloednieuwe horrorserie is binnenkort eveneens te bekijken bij Netflix.

Deze aankomende horrorserie speelt zich af in de toekomst, meer bepaald in het jaar 2075. In deze tijd is de Aarde helaas ten onder gegaan. De oorzaken? De mens en de uitputting van de grondstoffen. Een elite team wordt op een speciale missie gestuurd. De bestemming? Een verlaten onderzoeksbasis op de maan.

Film
Het is niet voor het eerst dat het verhaal wordt gebruikt om er een televisieproductie van te maken. In het verleden verscheen er namelijk reeds een korte film met hetzelfde verhaal.

Acteur Jung Woo-sung was bijzonder onder de indruk van het verhaal waardoor hij zeer graag zijn medewerking wou verlenen aan de productie van de reeks.

Het eerste seizoen van The Silent Sea is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 24 december. Er werd door Netflix tot dusver nog geen officiële trailer van de serie de wereld ingestuurd.

In ieder geval, voor fans van Zuid-Koreaanse series is dit zeker en vast een titel om naar uit te kijken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Squid Game'-actrice mag serie zelf niet bekijken
Series / Nieuws

'Squid Game'-actrice mag serie zelf niet bekijken

De jonge stemactrice heeft aangegeven zelf nog geen enkele aflevering te hebben gezien...

Opvallend nieuws vandaag met betrekking tot de razend populaire serie Squid Game. De jonge stemactrice Reagan To die betrokken was bij de reeks heeft aangegeven zelf nog geen enkele aflevering te hebben gezien.

In een recent interview liet de jonge stemactrice optekenen dat ze nog geen enkele aflevering van de reeks heeft mogen bekijken. Haar ouders vinden haar te jong om naar de gewelddadige serie te kijken.

Het interview verscheen in de in Australië razend populaire ochtendshow The Morning. Daarin liet de jonge stemactrice optekenen dat de televisie vlak voor de scène waarin Youngshee de kandidaten betrapt en op gewelddadige wijze doodschiet werd uitgezet. Ook de 14-jarige broer van het meisje zou van de ouders niet mogen kijken naar de reeks.

Stemactrice
Het 10-jarige meisje ging ook al eerder aan de slag als stemactrice, toen voor Sijipeuseu: The Myth. Ze gaf aan dat Netflix haar enige tijd later opnieuw contacteerde, deze keer aldus voor Squid Game. In het interview stelde To het volgende:

"De regisseur gaf me eigenlijk alleen maar aan dat ze 'Red Light, Green Light' zouden spelen. Bovendien werd er aan mij aangegeven dat ik moest klinken als een kind en een robot-pop in één. Ik dacht dan ook dat er gewoon een spelletje werd gespeeld."

Ondanks het feit dat de jonge stemactrice de reeks dus nog niet mocht bekijken mocht ze zich voor Halloween wel verkleden als Youngshee. "Dat is toch al iets hé", aldus nog To.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 8 series kan je op Netflix streamen deze week
Series / Streaming-diensten

Deze 8 series kan je op Netflix streamen deze week

Netflix voegt in totaal acht nieuwe series toe de komende paar dagen.

Netflix gaat weer een mooie week tegemoet. De komende paar dagen voegt de streamingdienst ten minste acht nieuwe series toe, maar het zullen er vermoedelijk uiteindelijk meer zijn. Deze rits is in elk geval alvast aangekondigd.

VANAF 23 november
Masters of the Universe: Revelation (deel 2): Na de strijd die Eternia heeft verwoest, moeten Teela en een onverwachte alliantie het eind van het universum voorkomen in dit vervolg op de klassieker uit de jaren 80.

VANAF 24 november
Selling Sunset (seizoen 4): De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Het draait allemaal om relaties en dat betekent vaak groot drama.

True Story: Een wereldberoemde comedian zoekt wanhopig naar een uitweg nadat een nacht in Philadelphia met zijn broer niet alleen zijn succes in gevaar brengt.

VANAF 25 november
F is For Family (seizoen 5): De familie Murphy neemt ons terug naar de jaren 70 toen kinderen vrij werden opgevoed, het bier vrijelijk stroomde en de man heer en meester was over zijn tv.

Supercrooks (seizoen 1): Johnny Bolt stelt een ploeg losgeslagen superschurken samen voor een laatste overval. Hun doelwit is een meedogenloze misdaadbaas met superkrachten. Wat kan er misgaan?

VANAF 26 november
Light the Night: In het red light district van Taipei in de jaren tachtig, probeert mama-san Rose en de hostess van een populaire nachtclub te overleven.

School of Chocolate: Acht professionals bestuderen de kunst van chocolade onder leiding van een bekende chocolatier. Maar slechts één kan de beste van de klas zijn en een unieke kans winnen.

VANAF 28 november
Elves: Een kerstvakantie wordt een nachtmerrie voor een tiener en haar familie als ze ontdekken dat het eiland waar ze verblijven, wordt geplaagd door een eeuwenoud gevaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt ook 'Shang-Chi' een serie op Disney+?
Series / Nieuws

Krijgt ook 'Shang-Chi' een serie op Disney+?

Deze Shang-Chi acteur ziet zichzelf al in een serie spelen op Disney+.

Het precedent is inmiddels wel gezet voor spin-offs van Marvel Cinematic Universe-films op het kleine scherm op Disney+. Nadat de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings een groot succes was aan de box office, is het afwachten om te zien waar het heen gaat met die franchise.

Fans hopen natuurlijk te weten wat de toekomst van Simu Liu's titelheld zal zijn, vooral omdat hij meteen neergezet is als een Avenger. Maar de titelorganisatie keert ook terug, want we lezen aan het einde van de film dat de Ten Rings ook terugkeren.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op Disney+
Meng'er Zhang's Xiu Xialing leidt nu de vroegere organisatie van haar vader. We horen al geruchten over een mogelijke serie in de franchise die diep duikt in de Ten Rings.

In een interview met Decider, geeft Zhang toe dat ze helemaal aan boord is:

"Ik heb ook heel wat opmerkingen gelezen en berichten gezien, waarin mensen spreken over een Disney+ serie voor Xialing. Ik bedoel, ik weet nog van niets en ik kan niet voor Marvel spreken. Maar ik zie het zitten. Ik vind het echt een heel erg goed idee. Ik wil er ook een! Gewoon omdat ik voel dat Xialing een complex personage is en veel biedt voor ons om te verkennen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix heeft een nieuwe franchise gevonden
Series / Nieuws

Netflix heeft een nieuwe franchise gevonden

De Power Rangers krijgen een eigen serie en een film op streamingdienst Netflix.

We horen al enige tijd het gerucht dat er gewerkt wordt aan een revival van de Power Rangers-franchise. En nu is er definitief de bevestiging dat Netflix ermee aan de slag gaat.

Vorig jaar kocht Entertainment One geheel onverwacht Hasbro op voor 4 miljard dollar. De studio wil alle mogelijke eigendommen flink op de markt zetten en Power Rangers werd een van de grootste prioriteiten.

Power Rangers-films en -series
Jonathan Entwistle leidt de boel. Dat werd al enige tijd geleden bevestigd. En Michael Lombardo kijkt mee met het project. Hij deelde een update met Deadline.

"Sinds we Power Rangers met Jonathan opgezet hebben, heeft hij een immense aanpak gehanteerd, waarbij een complete wereld opgezet is," begon Lombardo.

"Het is niet gewoon een serie, maar een reeks series gevolgd door films, wat materiaal specifiek voor kinderen. We hebben een geweldige schrijver gevonden om met hem te werken. Netflix is er opgewonden over en wij ook. Hopelijk hebben we binnenkort wat nieuws."

Power Rangers zal vermoedelijk heel wat voordeel halen uit deze nieuwe pogingen er iets van te maken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is wanneer Disney+-serie 'Hawkeye' zich afspeelt
Series / Nieuws

Dit is wanneer Disney+-serie 'Hawkeye' zich afspeelt

De serie Hawkeye speelt zich zolang na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame af.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoe lang na Avengers: Endgame spelen de gebeurtenissen van Marvel Studios-serie Hawkeye zich eigenlijk af? Volgens co-regisseur Rhys Thomas is het een behoorlijke tijd.

"Als we zien hoe het met Clint [Barton] gaat, dan is het twee jaar na de gebeurtenissen van Endgame. En we krijgen te zien wat hij aan het doen was, hoe hij met het verleden om gaat," horen we van Rhys Thomas.

Hawkeye-serie
De serie Hawkeye speelt zich daarmee iets later af dan het heden. De film Endgame maakte een tijdsprong van vijf jaar, nadat Thanos de helft van het universum gedood had. Het 'heden' van het MCU bevindt zich daarmee in het jaar 2023.

Daarmee speelt de serie Hawkeye zich vermoedelijk af in het jaar 2025.

"Doordat we de kerst als framework hadden, hadden we een opwindende manier om mee te beginnen," begon Thomas. "Ik denk dat het een unieke energie en atmosfeer toevoegt aan het geheel. We hadden dat om mee te werken en deel van het plezier is dat Clint een personage is zonder superkrachten. We kunnen dus meer kijken naar zijn karakter."

De serie Hawkeye is vandaag van start gegaan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Handmaid's Tale': Dit speelt in de rest van de wereld
Series / Featured

'The Handmaid's Tale': Dit speelt in de rest van de wereld

The Handmaid's Tale heeft deze problematiek in de rest van de wereld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Handmaid's Tale legt geregeld nadruk op de bevolkingscrisis van Gilead. Maar hoe slecht is het gesteld in de rest van de wereld?

De samenleving van Gilead onderdrukt vrouwen en gebruikt daar elk mogelijk middel voor. Dat gebeurt mede om te voorkomen dat de bevolking uitsterft. Een gruwelijke manier om hiermee om te gaan. Maar hoe gaat het met de rest van de wereld?

The Handmaid's Tale-wereld
In The Handmaid's Tale schept Fred Waterford op dat Gilead het enige land op de wereld is met een groeiende bevolking, sinds de nieuwe regering aan de macht is.

De kans is groot dat de rest van de wereld in The Handmaid's Tale te lijden heeft onder milieurampen. Die rampen, gecombineerd met vervuiling, maken dat het moeilijk is om de bevolking in stand te houden.

In seizoen 1 horen we van een ambassadeur uit Mexico dat haar stadje geen gezond kind meer geboren heeft zien worden in zes jaar tijd. Daarmee is duidelijk dat heel wat landen worstelen met de bevolkingsgroei en de geboortecijfers.

De vraag is natuurlijk hoe het ervoor staat in landen in Europa en de rest van Noord-Amerika, maar [i]The Handmaid's Tale/i] sprak nooit het statement van Fred tegen. De kans lijkt daarmee groot dat er echt grote problemen zijn: overal.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender'-cast is echt perfect
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-cast is echt perfect

De castleden van Avatar: The Last Airbender zijn echt briljant gevonden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Paul Sun-Hyung Lee prijst de jonge talenten die betrokken zijn bij de aankomende Netflix-verfilming van de animatieserie Avatar: The Last Airbender.

De serie werd in 2018 aangekondigd als live-action verfilming. Deze duikt in de gevaarlijke reis van de twaalfjarige AAng, die zijn lotsbestemming moet vervullen als de huidige Avatar en vrede moet brengen naar een door oorlog verscheurde wereld.

Opwindende serie
Creatieve verschillen leidden tot het vertrek van bedenkers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko bij de Netflix-verfilming van Avatar: The Last Airbender. Maar sinds Albert Kim het overgenomen heeft, gaat het goed met de serie.

De hoofdrollen zijn voor Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley, Dallas Liu en Daniel Dae Kim. En acteur Paul Sun-Hyung Lee, die de rol van oom Iroh speelt, is heel blij:

"Als je kijkt naar de muur van gezichten die lijken op die van jou, is dat buitengewoon. Bij iets als Airbender, kan je geen andere kant op. Er ligt een diepe en goede overweging als het op de casting aankomt," begon hij. "Ze zijn allemaal geweldige acteurs. Het is ongelofelijk."

Dat belooft dus wat bij de serie! Op dit moment kan je de animatieserie Avatar: The Last Airbender zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie 'Obi-Wan Kenobi' wordt emotioneel
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie 'Obi-Wan Kenobi' wordt emotioneel

De reünie tussen Hayden Christenen en Ewan McGregor was heel emotioneel.

Lucasfilm-baas Katlheen Kennedy heeft onthuld dat Ewan McGregor en Hayden Christensen behoorlijk emotioneel waren tijdens hun reünie op de filmset van Obi-Wan Kenobi.

De serie die voor Disney+ ontwikkeld is, duikt in de strijd tussen Obi-Wan Kenobi en Anakin Skywalker tussen Revenge of the Sith en A New Hope. Voor de twee acteurs voelde het alsof de cirkel rond was en dat maakte het nog heel emotioneel.

Emotionele momenten
Dat vertelde Kennedy tijdens een interview met Empire Online. De twee acteurs werden emotioneel op de set.

"Het ding dat het meest opwindend aan de filmset was, was de twee die samen zo enthousiast werden. Ze hadden elkaar echt lang niet meer gezien. Het verbaasde mij hoe ongelooflijk emotioneel het voor die twee was, om weer in hun rol te kunnen duiken en zich te realiseren hoe belangrijk Star Wars voor hen allebei geweest is. Het was voor hen echt het begin van hun carrière."

De serie rond Obi-Wan Kenobi kijkt naar de jaren van Kenobi op Tatooine, terwijl hij over Luke Skywalker waakt. Maar er speelt heel wat meer, want hij wordt opgejaagd door de Inquisitors van Darth Vader.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cobra Kai'-schurk gaat je volkomen verrassen
Series / Nieuws

'Cobra Kai'-schurk gaat je volkomen verrassen

De serie Cobra Kai doet het anders met het komende vierde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Cobra Kai-acteur Ralph Macchio vertelde tijdens een nieuw interview dat Terry Silver een hele evolutie doorgemaakt heeft in het vierde seizoen.

De laatste keer dat we Cobra Kai te zien kregen, waren er nog heel wat verhaallijnen over om te vertellen. Fans kregen te zien hoe het LaRusso-huis werd overvallen, en er vrede kwam tussen de Eagle Fang en Miyagi-do leerlingen. En daarna ook nog een aanval van Cobra Kai-studenten. Zo is er meer, want we krijgen in Cobra Kai seizoen 4 ook iets van Terry Silver te zien.

Cobra Kai-schurk
Cobra Kai-schurk Silver en Kreese brachten samen heel wat tijd door in Vietnam. Daar werden ze vrienden, maar het personage is veranderd.

Macchio sprak met Empire over de terugkeer van Silver en belooft dat het heel wat wordt. "We hanteren een andere invalshoek wat Terry Silver betreft. En als je die verhalen bekijkt, en dan in de grijze gebieden duikt, dan breidt dat het universum en het verhaal flink uit. We grijpen een kans om iets te nemen dat niet werkte, waarna we proberen er fruit van te maken. Kan dat? Nou, ja. Seizoen vier is echt next level."

Cobra Kai seizoen 4 is vanaf 31 december op Netflix te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Star Wars'-serie wordt enorm opwindend
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Wars'-serie wordt enorm opwindend

Ahsoka, de nieuwe serie in de Star Wars-franchise, wordt opwindend volgens Dave Filoni.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op dit moment rijdt de Star Wars-trein op volle vaart als het op series aankomt. Films zijn een ander verhaal. In december stopt de trein op het station van The Book of Boba Fett en volgend jaar beginnen de opnames van de Ahsoka-serie.

Het eerste castlid van de Ahsoka dat werd aangekondigd was natuurlijk Rosario Dawson die de hoofdrol heeft. Maar daarna hoorden we dat Hayden Christensen terug keert als Anakin Skywalker in de serie, en dat Natasha Liu Bordizzo de rol van Sabine Wren mag spelen.

Heel gaaf
Tijdens een interview met Empire vertelde Dave Filoni dat Ahsoka heel opwindend is.

"Het is opwindend, moet ik je zeggen," aldus Filoni. "Het is iets waar je je heel lang van voorgesteld hebt dat je het gaat doen. En dan is het behoorlijk schokkend als je er zit en het echt moet gaan doen."

"Ik heb enorm lang over dit avontuur van Ahsoka gedacht en het is interessant om te zien hoe het geëvolueerd is. Jaren geleden had ik mij niet kunnen voorstellen dat het zou komen als afsplitsing van een serie die iets te maken had met een man genaamd Din Djarin of een kind dat eruit ziet als Yoda. Het is een geweldige les voor mij over hoe - als je met andere creatievelingen als Jon Favreau werkt - ze dimensie en diepgang kunnen geven aan wat je doet."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.