'Breaking Bad's' Anna Gunn gecast in spin-off 'Criminal Minds'

Zal tegenover Gary Sinise spelen in deze spannende serie.

Michelle Iwema, 01-02-2015 10:47

De Amerikaanse zender CBS gaat opnieuw aan de slag met een spin-off van de serie Criminal Minds, ditmaal over een divisie die Amerikanen helpt die in het buitenland in de problemen zijn gekomen. Eerder werd bekend gemaakt dat Gary Sinise gecast was evenals Tyler James Williams, bekend van Everybody Hates Chris en een klein rolletje als Noah in The Walking Dead. Nu is ook Anna Gunn aan de cast toegevoegd. Zij was eerder te zien als Skylar White in Breaking Bad, de echtgenote van Walter 'Heisenberg' White.
Gunn gaat de rol van Ally Lambert spelen, een expert op het gebied van internationaal recht met een talenknobbel. Volgens The Hollywood Reporter zal haar personage slim en capabel zijn en vormt Lambert een belangrijk onderdeel van het team. De nieuwe Criminal Minds spin-off zal worden geïntroduceerd via een aflevering in seizoen 10 van de originele serie. Volgens berichten zou dit in de negentiende aflevering gaan gebeuren.

Het is niet de eerste keer dat er geprobeerd wordt om een spin-off te maken van deze populaire serie. In 2011 kwamen de makers met Criminal Minds: Suspect Behaviour met Forest Whitaker in de hoofdrol. Die nieuwe eenheid werd toen ook geïntroduceerd via een (nogal zwakke) Criminal Minds-aflevering en de serie was geen succes bij het publiek. Na een seizoen werd het geschrapt.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Criminal Minds, Criminal Minds Suspect Behaviour, Breaking Bad, The Walking Dead, Anna Gunn, Walter White, Heisenberg, Skylar White, Tyler James Williams, Gary Sinise, Noah, Everybody Hates Chris

Populair nieuws