'Squid Game'-actrice mag serie zelf niet bekijken

'Squid Game'-actrice mag serie zelf niet bekijken

De jonge stemactrice heeft aangegeven zelf nog geen enkele aflevering te hebben gezien...

Geoffrey Ketels, 24 november 2021 om 11:14

Opvallend nieuws vandaag met betrekking tot de razend populaire serie Squid Game. De jonge stemactrice Reagan To die betrokken was bij de reeks heeft aangegeven zelf nog geen enkele aflevering te hebben gezien.
In een recent interview liet de jonge stemactrice optekenen dat ze nog geen enkele aflevering van de reeks heeft mogen bekijken. Haar ouders vinden haar te jong om naar de gewelddadige serie te kijken.

Het interview verscheen in de in Australië razend populaire ochtendshow The Morning. Daarin liet de jonge stemactrice optekenen dat de televisie vlak voor de scène waarin Youngshee de kandidaten betrapt en op gewelddadige wijze doodschiet werd uitgezet. Ook de 14-jarige broer van het meisje zou van de ouders niet mogen kijken naar de reeks.

Stemactrice
Het 10-jarige meisje ging ook al eerder aan de slag als stemactrice, toen voor Sijipeuseu: The Myth. Ze gaf aan dat Netflix haar enige tijd later opnieuw contacteerde, deze keer aldus voor Squid Game. In het interview stelde To het volgende:

"De regisseur gaf me eigenlijk alleen maar aan dat ze 'Red Light, Green Light' zouden spelen. Bovendien werd er aan mij aangegeven dat ik moest klinken als een kind en een robot-pop in één. Ik dacht dan ook dat er gewoon een spelletje werd gespeeld."

Ondanks het feit dat de jonge stemactrice de reeks dus nog niet mocht bekijken mocht ze zich voor Halloween wel verkleden als Youngshee. "Dat is toch al iets hé", aldus nog To.


Lees meer over: Squid Game, serie, series, Netflix, Reagan To

Populair nieuws