Bovennatuurlijke serie 'Evil' binnenkort te bekijken bij Videoland

Bovennatuurlijke serie 'Evil' komt naar Videoland

Ondertussen werd ook reeds een derde seizoen van de reeks aangekondigd...

Geoffrey Ketels, 24 november 2021 om 13:08

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van bovennatuurlijke series en voor Videoland-abonnees. Zij kunnen zich namelijk gaan opmaken voor het eerste seizoen van de reeks Evil.
Evil kan misschien nog wel het best worden omschreven als een psycholigisch mysterie dat de oorsprong van het kwaad onderzoekt. De hoofdrol in de reeks is weggelegd voor een sceptische vrouwelijke psycholoog die ervoor kiest om zich aan te sluiten bij een priester in opleiding en een timmerman. Samen gaan ze op pad om de meest onverklaarbare mysteries op te proberen helderen.

Katja Herbers
Verantwoordelijk voor de productie van de reeks zijn Robert King en Michelle King. Het eerste seizoen ging reeds in het jaar 2019, meer bepaald op 26 september in première bij CBS. De cast bestaat naast de Nederlandse Katja Herbers ook uit onder meer Mike Colter, Aasif Mandvi evenals Michael Emerson en Kurt Fuller.

In mei van dit jaar werd bekend gemaakt dat de reeks Evil de overstap zou maken van CBS naar Paramount+. Het succes van de reeks heeft er bovendien ook voor gezorgd dat ze met zekerheid nog een derde seizoen zal krijgen.

Ben jij ook benieuwd naar alle mysteries die in Evil opgehelderd (of net niet) zullen worden? Dan moet je zeker en vast even het eerste seizoen van de reeks bekijken welke verschijnt bij Videoland op 16 december.


Lees meer over: Evil, serie, series, Videoland, Paramount

Populair nieuws