Wow! 'Star Trek' verbindt twee series aan elkaar

Wow! 'Star Trek' verbindt twee series aan elkaar

Star Trek: Discovery en Star Trek: Picard zijn nu verbonden.

Jim Pedd, 27 november 2021 11:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De tweede aflevering van het vierde seizoen van Star Trek: Discovery is te zien in de Verenigde Staten. En die bevat een behoorlijk significante link met Star Trek: Picard.
In dit artikel vertellen we je over die connectie. Let dus op: dit artikel bevat SPOILERS.

Star Trek-connectie
De aflevering Anomaly heeft een directe connectie met Picard. We horen namelijk de achternaam van Picard, en hoe hij dodelijk ziek was om vervolgens een ander lichaam te krijgen. De gedachte lijkt te zijn dat ook Gray Tal op die manier terug kan keren tot deze werkelijkheid.

Fans van Star Trek: Discovery zullen nog weten dat Gray een Trill is, een voormalig host van de Tal-symbiont. Gray bleek, precies doordat hij een symbiont heeft, nog altijd te bestaan als individu. En de theorie is dat die gedachten op te halen zouden moeten zijn.

Achthonderd jaar na Star Trek: Picard ontdekt Dr. Culber het werk van Alton Soong, terwijl hij naar oplossingen zoekt voor de situatie van Gray. "Het proces is meermaals geprobeerd nadat Dr. Soong het gebruikte op een Starfleet-admiraal. Picard was zijn naam", aldus Culber tegenover Adira.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Trek Discovery, Star Trek, Star Trek Picard, Picard

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws