3 gigantische kijkcijferkanonnen die je gewoon op Netflix vindt

Sterke series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Bram de Groot, 29-11-2021 11:49

Hieronder tips voor drie uiteenlopende series die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!
Tiger King | Bing nu! | 2 seizoenen
Een dierentuineigenaar draait door in dit waargebeurde verhaal vol excentrieke personages over een huurmoord in de schimmige wereld van het fokken van grote katachtigen. Recent verscheen het tweede seizoen op Netflix online.


The 100 | Bing nu! | 7 seizoenen
Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is. Met rollen voor Eliza Taylor, Paige Turco, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Christopher Larkin, Henry Ian Cusick staan alle zeven seizoenen op Netflix. Recent werd duidelijk dat een spin-off niet doorgaat.


Maid | Bing nu! | Miniserie
Na een gewelddadige relatie vindt een jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen. Ijzersterk ontvangen miniserie met rollen van onder meer Margaret Qualley, Andie MacDowell, Nick Robinson, Anika Noni Rose, Tracy Vilar en Billy Burke.


Lees meer over: The 100, Netflix, Maid, Tiger King

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix