'Dungeons & Dragons' gaat sowieso een serie krijgen

'Dungeons & Dragons' gaat een serie krijgen

Er lijkt een Dungeons & Dragons serie aan te komen van de hand van Hasbro.

Jim Pedd, 29 november 2021 om 11:12

Ga er maar van uit dat de komende jaren nog heel wat Dungeons & Dragons-materiaal debuteert op televisie. Recent sprak Deadline met eOne's Michael Lombardo, de grote baas van Hasbro's entertainmentdvisie.
Lombardo vertelde over de strategie van het bedrijf ten aanzien van franchises van Hasbro. Daaronder bevindt zich ook Dungeons & Dragons, het populaire spel dat al een kleine vijftig jaar bestaat en draait om heel wat mythische wezens.

Dungeons & Dragons-series
"Onze grote focus ligt op Dungeons & Dragons op dit moment," vertelde Lombardo tegenover Deadline.

"Toen ik voor het eerst zat met Darren [Throop, eOne's CEO] en Steve [Bertram, eOne's President of FIlm and Television], wetende dat Dungeons deel uitmaakt van het Hasbro-portfolio, vond ik dat enorm opwindend. Het is een wereld en deel daarvan zijn de uitdagingen en wow, waar begin je eigenlijk? We willen niet gewoon een serie uitbouwen, maar ten aanzien van televisie een hele brede aanpak hanteren met een aantal scripted en unscripted series We hopen die begin volgend jaar al te lanceren."

Overigens wordt er op dit moment ook al gewerkt aan een Dungeons & Dragons-film, met onder meer Chris Pratt in de hoofdrol. Die moet in 2023 te zien zijn.

Bron: ComicBook

Lees meer over: Dungeons and Dragons, Hasbro, Michael Lombardo

Populair nieuws