Nieuw op Netflix: Het derde en laatste seizoen van de spannende science-fiction serie 'Lost in Space'

Nu op Netflix: Laatste seizoen van 'Lost in Space'

December start op Netflix met het derde en laatste seizoen van 'Lost in Space'...

Geoffrey Ketels, 29 november 2021 om 14:47

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van de science-fiction reeks Lost in Space kunnen nog één keer rekenen op een gloednieuw seizoen. Het derde seizoen, welke tevens ook het laatste is, kan worden bekeken op streamingdienst Netflix vanaf 1 december 2021.
We kunnen Lost in Space het best bestempelen als een moderne hervertelling van de klassieke science-fiction reeks die verscheen in de jaren '60. De serie is een Netflix-original en kan rekenen op behoorlijk wat interesse. Ook de scores die ze ontvangt op gespecialiseerde websites zijn meer dan degelijk te noemen.

Toekomst
Lost in Space speelt zich af ongeveer 30 jaar in de toekomst. Ze vertelt het verhaal van een kolonisatie in de ruimte die werkelijkheid is geworden. De familie Robinson is één van de families die werd getest evenals geselecteerd om een volledig nieuw leven te beginnen. Dit niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de wereld in het algemeen.

Al snel komen ze er achter dat het leven in een buitenlandse omgeving niet zonder risico is. Er moeten dan ook nieuwe allianties worden gesmeed om te kunnen blijven overleven. Het resultaat is een spannende reeks die over een behoorlijk meeslepend karakter beschikt.

Het derde en laatste seizoen van Lost in Space is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 1 december 2021.


Lees meer over: Lost in Space, serie, series, Netflix

Populair nieuws