Netflix komt deze week met het einde van een gigahit

Netflix komt deze week met het einde van gigahit

La Casa de Papel is een van de nieuwe series die Netflix deze week toevoegt.

Jim Pedd, 29 november 2021 10:33

Elke maandag blikken we vooruit naar de series die Netflix in elk geval aangekondigd heeft. Dat zijn er niet zo heel veel deze week (vier), maar wel een paar hele toffe. Zo komt Lost in Space op 1 december aanstaande tot een einde met zijn derde seizoen. En lanceert Netflix eindelijk (!) het tweede deel van het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel. Dat is dus een week om van te houden!
VANAF 1 DECEMBER
Lost in Space (seizoen 3): Na een noodlanding op een buitenaardse planeet vecht de familie Robinson om tegen alle verwachtingen in te overleven en ontsnappen. Maar overal om hen heen dreigt gevaar.

VANAF 2 DECEMBER
Coyotes: Een hechte groep vrienden op zomerkamp vindt diamanten in het bos. Er volgt een wild avontuur dat hun vriendschap zwaar op de proef stelt en hun leven in gevaar brengt.

VANAF 3 DECEMBER
La Casa de Papel (Part 5 Vol. 2): De groep is al meer dan 100 uur in de Banco de España en de Professor loopt gevaar. Tot overmaat van ramp komt er een nieuwe vijand aan: het leger.

Coming Out Colton: Voormalig NFL-speler en 'Bachelor'-ster Colton Underwood begint aan een reis om zijn nieuwe leven als lid van de LGBTQ-gemeenschap te omarmen.

Lees meer over: La Casa de Papel, Netflix, weekoverzicht

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws