'Yellowstone' komt met een gigantische twist in seizoen 4

'Yellowstone' komt met een gigantische twist

De serie Yellowstone krijgt een flinke twist te verwerken in het nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 29 november 2021 om 16:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Gedurende het vierde seizoen van Yellowstone, leefde Jamie Dutton aan de grenzen van de wereld van de ranch. Hij heeft een band opgebouwd met zijn biologische vader, Randall Garrett, maar kwam er vervolgens achter dat die achter de aanvallen op de complete Dutton-familie.
Het leek erop dat Jamie op een koers voor strijd met zijn vader zat en eindelijk ging richting een leven met de rest van de Dutton's. Maar de terugkeer van een vergeten verhaallijn maakt dat ingewikkelder dan je zou denken.

Terugkeer van een Yellowstone-verhaal
Vermoedelijk weet je nog wel dat Jamie oorspronkelijk probeerde de officier van justitie te worden van Wyoming. Hij kreeg een relatie met campagnemanager Christina, maar toen hij de race verliet, verliet zij hem ook.

Dat deed ze echter pas toen ze groot nieuws had, namelijk dat ze zwanger was. En dat Jamie niet in het leven van haar kind welkom was, tot hij iets van zichzelf gemaakt had en uit de schaduwen van John Dutton zou zijn getreden.

Sinds het einde van het tweede seizoen hoorden we niets meer over Christina of het kind van Jamie. Tot afgelopen zondag, want toen introduceerde ze zijn zoon.

Dat wordt wat de komende paar afleveringen, waarin heel wat moet gaan gebeuren.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Yellowstone, seizoen 4, Paramount Plus

Populair nieuws