search
Hitserie 'Yellowstone' onthult z'n vierde seizoen
Series / Trailer

Hitserie 'Yellowstone' onthult z'n vierde seizoen

Check hier de trailer voor het vierde seizoen van de serie Yellowstone.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Paramount Network heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor het vierde seizoen van de serie Yellowstone. Die biedt een goede blik op wat zich direct na de schokkende finale van het derde seizoen afgespeeld heeft.

Goed, helemaal duidelijk is de trailer niet. We zien vooral pogingen om te verbergen wat er gebeurd is. Maar duidelijk is dat Wes Bentley's Jamie Dutton uit is op wraak, en bloed wil zien. Yellowstone keert op 7 november op Paramount Network terug.

Vierde seizoen
Hoewel het vierde seizoen pas over een paar maanden uitgebracht wordt, stelt acteur Cole Hauser dat de verwachtingen hooggespannen mogen zijn. Ook zet het vierde seizoen vast de vijfde reeks (die nog niet besteld is) op:

"De manier waarop seizoen 4 eindigt, laat denk ik het publiek blij verrast met een boel zaken achter," onthulde Hauser tijdens een interview op youTube

"Yellowstone-bedenker Taylor [Sheridon] werkt er nu al aan. Ik kijk ernaar uit om terug te kunnen gaan naar Montana en dan een vijfde seizoen te maken. Seizoen 5 wordt buitengewoon."

Hieronder de trailer van het vierde seizoen:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen