Mephisto straks in grote nieuwe Marvel-serie?

Mephisto straks in grote nieuwe Marvel-serie?

Actrice Kathryn Hahn uit WandaVision krijgt haar eigen serie op Disney+.

Bram de Groot, 30 november 2021 15:00

Fans hoopten in WandaVision een glimp te krijgen van de Marvel-schurk Mephisto. Dit gebeurde uiteindelijk niet, aangezien de show zijn schurk vond in die nare buurvouw van actrice Kathryn Hahn. Zij bleek uiteindelijk de heks Agatha.
Even geleden werd duidelijk dat Marvel Studios en Disney+ aan de slag gaan met een spin-off over het personage en deze krijgt de titel Agatha: House of Harkness. Geen wonder dat nu de vraag ontstaat of we dan in die serie Mephisto krijgen te zien.

Tijdens The Drew Barrymore Show sprak Hahn kort over de serie, waar ze nog maar weinig over weet. "Ik bedoel, ik kende de titel van de show niet eens totdat deze voor het publiek werd vrijgegeven," gaf ze toe. "Ze houden het zo strak."

Mephisto in Agatha: House of Harkness?
"Dat hoor ik steeds. Ik heb geen idee. Dat was een groot ding tijdens WandaVision, maar ik heb geen idee... wie weet? Waarschijnlijk is alles mogelijk, maar ik heb daar nog nooit iets definitiefs over gehoord," zei Hahn over de mogelijke komst van Mephisto. Dus... Afwachten maar!

Het is nog niet bekend wanneer Agatha: House of Harkness op Disney+ verschijnt, maar verwacht de serie niet eerder dan 2023 of 2024.


Bron: The Drew Barrymore Show

Lees meer over: Kathryn Hahn, Agatha House of Harkness, WandaVision

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws