Netflix deelt eerste beelden van nieuwe realityserie 'Coming Out Colton'

Eerste beelden realityserie 'Coming Out Colton'

De nieuwe realityserie van Netflix draait volledig rond Colton Underwood...

Geoffrey Ketels, 30 november 2021 om 17:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van Colton Underwood kijken ongetwijfeld reikhalzend uit naar het verschijnen van zijn eigen realityserie genaamd Coming Out Colton. De eerste beelden geven alvast een voorsmaakje van wat we ongeveer kunnen verwachten.
De reeks Coming Out Colton vertelt het verhaal van Colton Underwood die zijn eigen seksualiteit leert begrijpen. Bovendien werkt de serie toe naar het moment waarop hij beslist om uit de kast te komen.

In het verleden was Underwoord een professionele American Football speler. Vervolgens verscheen hij ook regelmatig op de televisie. Hij deed onder meer mee aan The Bachelorette, maar was bovendien ook te zien in bijvoorbeeld The Bachelor. Al die tijd koos hij ervoor om een stukje van zichzelf verborgen te houden voor de buitenwereld. In deze gloednieuwe realityserie verbreekt hij echter voor eens en altijd het stilzwijgen.

Reacties
Het spreekt voor zich dat er door uit de kast te komen een lastige tijd aanbrak voor Underwood. Hij kreeg niet alleen af te rekenen met zijn eigen vooroordelen, daarnaast vreesde hij ook de reacties van vrienden en familie.

Ben jij ook benieuwd om wat meer te weten te komen over deze aankomende realityserie? Dan is het zeker de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken. De realityreeks verschijnt tot slot vrijdag 3 december op streamingdienst Netflix.


Lees meer over: Coming Out Colton, serie, series, realityserie, realityseries, Netflix

Populair nieuws