'Avatar: The Last Airbender' gaat afwijken van 't bronmateriaal

'Avatar: The Last Airbender' gaat afwijken

Netflix en Albert Kim geven toch een eigen draai aan Avatar: The Last Airbender.

Jim Pedd, 1 december 2021 om 06:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix begint over een paar weken met de opnames van de serie Avatar: The Last Airbender. Via maker Albert Kim horen we dat de serie ook af gaat wijken van het bronmateriaal: er komen nieuwe personages die we in de animatieserie niet zagen.
In Avatar: The Last Airbender volgen we Aang, een luchtstuurder. Hij moet de wereld redden, want Aang kan namelijk alle vier de elementen besturen en moet zodoende snel leren al die elementen te besturen om het op te kunnen nemen tegen vuurheer Ozai die de hele wereld dreigt te onderwerpen.

Avatar: The Last Airbender-personages
Acteur Daniel Dae Kim, die de rol van superschurk Ozai zal spelen, plaatste op Twitter een nieuwe foto van hoe zijn aankomende weken eruit zullen zien.

Avatar: The Last Airbender krijgt "Heel wat grote scènes - en nieuwe personages". Kim plaatste daarnaast een foto van zijn director's chair.

Welke nieuwe personages we te zien krijgen is niet bekend. Netflix onthulde al de castleden die de hoofdrollen die we kennen gaan spelen. Van hoofdpersoon Aang tot opperschurk Ozai en de getergde Zuko, maar ook broer en zus duo Katara en Sokka. Daniel Dae Kim's aanwezigheid hint interessant genoeg ook op een grotere rol voor Ozai.Avatar: The Last Airbender stream je op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Albert Kim, Netflix

Populair nieuws