'Avatar: The Last Airbender'-cast is echt perfect

'Avatar: The Last Airbender'-cast is echt perfect

De castleden van Avatar: The Last Airbender zijn echt briljant gevonden.

Jim Pedd, 24 november 2021 om 07:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Paul Sun-Hyung Lee prijst de jonge talenten die betrokken zijn bij de aankomende Netflix-verfilming van de animatieserie Avatar: The Last Airbender.
De serie werd in 2018 aangekondigd als live-action verfilming. Deze duikt in de gevaarlijke reis van de twaalfjarige AAng, die zijn lotsbestemming moet vervullen als de huidige Avatar en vrede moet brengen naar een door oorlog verscheurde wereld.

Opwindende serie
Creatieve verschillen leidden tot het vertrek van bedenkers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko bij de Netflix-verfilming van Avatar: The Last Airbender. Maar sinds Albert Kim het overgenomen heeft, gaat het goed met de serie.

De hoofdrollen zijn voor Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley, Dallas Liu en Daniel Dae Kim. En acteur Paul Sun-Hyung Lee, die de rol van oom Iroh speelt, is heel blij:

"Als je kijkt naar de muur van gezichten die lijken op die van jou, is dat buitengewoon. Bij iets als Airbender, kan je geen andere kant op. Er ligt een diepe en goede overweging als het op de casting aankomt," begon hij. "Ze zijn allemaal geweldige acteurs. Het is ongelofelijk."

Dat belooft dus wat bij de serie! Op dit moment kan je de animatieserie Avatar: The Last Airbender zien op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Netflix

Populair nieuws