Komt tweede seizoen 'Sweet Magnolias' er sneller aan dan verwacht?

Komt 'Sweet Magnolias' S2 sneller dan verwacht?

Het zou zomaar eens kunnen dat we reeds binnen een paar maanden aan de slag kunnen met het vervolg...

Geoffrey Ketels, 30 november 2021 om 19:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste seizoen van de Netflix-serie Sweet Magnolias wist meteen heel wat harten te veroveren. Nu heeft schrijfster Sherryl Woods goed nieuws met betrekking tot het tweede seizoen.
In eerste instantie was er Deadline die recent liet optekenen dat het tweede seizoen van Sweet Magnolias pas ergens in de loop van het jaar 2022 zou verschijnen. Dat zei natuurlijk nog maar weinig over de daadwerkelijke release. Nu is er echter iets meer duidelijkheid.

Begin 2022
Het was uiteindelijk de schrijfster van de boeken waar de reeks op is gebaseerd, namelijk Sherryl Woods die heeft aangegeven dat het vervolg reeds binnen enkele maanden te zien zal zijn. Ze liet zich in een interview met Southern Living ontglippen dat de release wellicht in januari of februari 2022 plaats zal vinden.

Hoewel er tot dusver nog steeds geen exacte datum werd aangegeven is het dus toch duidelijk dat fans niet heel erg lang meer zullen moeten wachten op het vervolg van de reeks.

Tot slot liet Woods zich ook nog ontglippen dat er nog een aantal twists te zien zullen zijn in het tweede seizoen van de reeks die niet voorkwamen in de boeken. Bovendien werd er ook gehint in de richting van een aangrijpende plotlijn met Dana Sue. Er staat dus duidelijk nog heel wat moois (en verrassends) te gebeuren in het vervolg van de serie Sweet Magnolias!

Lees meer over: Sweet Magnolias, serie, series, Netflix

Populair nieuws