Eindelijk! Dit wordt de releasedatum van 'The Marvelous Mrs. Maisel' seizoen 4

Releasedatum 'The Marvelous Mrs. Maisel' S4 bekend

Fans van de reeks zullen echter wel nog even geduld moeten hebben tot het vervolg verschijnt...

Geoffrey Ketels, 30 november 2021 om 18:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de populaire serie The Marvelous Mrs. Maisel. Het is namelijk eindelijk bekend wanneer het vierde seizoen van de reeks zal verschijnen!
Het vierde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel zal zich afspelen in de jaren '60. In deze periode gaat Midge op zoek naar mogelijkheden om haar act aan te scherpen. Ze vindt daardoor een baan die haar totale, creatieve vrijheid geeft. Jammer genoeg vormt er zich echter een kloof tussen niet alleen haarzelf, maar ook tussen haar vrienden en familie. Dit niet in het minst als gevolg van haar toewijding voor haar vak.

Teaser
Niet alleen maakte Amazon bekend wanneer het vierde seizoen van de serie The Marvelous Mrs. Maisel aan haar streamingdienst Prime Video zal worden toegevoegd, daarnaast werd er ook meteen een teaser de wereld ingestuurd. Deze is hieronder te bekijken.

Het vierde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel gaat van start op Prime Video op 18 februari 2022. Gedurende vier weken zal er elke vrijdag een nieuwe aflevering worden toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.


Lees meer over: The Marvelous Mrs Maisel, serie, series, Amazon, Prime Video

Populair nieuws