Hoofdrolspeler komt met geweldig nieuws over vierde seizoen van 'Virgin River'

Geweldig nieuws over vierde seizoen 'Virgin River'

Hoofdrolspeler Martin Henderson pakte uit met fantastisch nieuws over het vierde seizoen...

Geoffrey Ketels, 30 november 2021 om 21:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Velen kijken reeds uit naar het verschijnen van het vierde seizoen van Virgin River. Wel, voor deze mensen hebben we goed nieuws. Hoofdrolspeler Martin Henderson heeft via Instagram namelijk laten weten dat de opnames van het vierde seizoen er helemaal opzitten.
Henderson, die in de reeks de rol speelt van Jack stuurde via Instagram een foto de wereld in om het goede nieuws bekend te maken. Op de foto was hijzelf te zien met een koptelefoon op. Hij had ook nog enkele lovende woorden over voor de fans van de reeks.

Nieuwe gezichten
Eerder stond hier op Serietotaal reeds te lezen dat er twee nieuwe gezichten zullen worden geïntroduceerd in het vierde seizoen van de reeks. Het gaat hierbij om Kai Bradbury en Mark Ghanimé.

Dat de opnames van het vierde seizoen zijn afgerond is goed nieuws. Dat zou namelijk zomaar kunnen betekenen dat we het vierde seizoen reeds mogen verwelkomen ergens in de eerste helft van 2022. Helemaal zeker is dat uiteraard nog niet. Daarvoor moeten we de officiële bekendmaking afwachten van Netflix.

De eerste drie seizoenen van Virgin River zijn uiteraard te bekijken bij streamingdienst Netflix.


Lees meer over: Virgin River, serie, series, Netflix

Populair nieuws