Netflix geeft geliefd personage uit hitserie een spin-off

Netflix geeft geliefd personage een spin-off

Berlin uit La Casa de Papel beleeft in 2023 zijn eigen avonturen op Netflix.

Bram de Groot, 1 december 2021 om 16:28

La Casa de Papel, ook bekend als Money Heist, is al een aantal jaren een van de grootste wereldwijde hits van Netflix. De Spaanse serie over een uitgebreide bankoverval komt deze week tot een einde, met de laatste vijf afleveringen. Maar echt stoppen doet de reeks niet.
Het blijkt dat Netflix werkt aan een spin-off serie die in 2023 op de dienst zal verschijnen. Dit werd onthuld tijdens een heus La Casa de Papel-evenement in Madrid afgelopen dinsdag, met meer dan 5.000 fans aanwezig.

Berlin krijgt zijn eigen spin-offserie
Tijdens een Q&A met de complete cast van Money Heist werd onthuld dat het geliefde personage Berlin zijn eigen serie gaat krijgen. Pedro Alonso zal zijn rol als Berlin opnieuw spelen in de spin-offserie.

"Het is een gedenkwaardig moment, want het is het einde van de ene cyclus en het begin van een andere," zei Alonso tijdens het evenement. "Vandaag sprak ik met Jesus Colmenar en we zeiden dat we nu het onbekende tegemoet zien, open voor wat er ook gebeurt en zonder verwachtingen."

Eerder werd al duidelijk dat Squid Game-acteur Park Hae-soo gecast is om Berlin te spelen in de Koreaanse remake van de serie. De laatste afleveringen van de hoofdreeks La Casa de Papel verschijnen donderdag 3 december op Netflix.Bron: Comicbook

Lees meer over: La Casa de Papel, Netflix, Jesus Colmenar, Money Heist, Berlin, Pedro Alonso

Populair nieuws