Netflix maakt releasedatum superheldenserie 'Raising Dion' seizoen 2 bekend

Het nieuws komt ongetwijfeld als een opluchting voor de fans die lange tijd niets meer vernamen...

Geoffrey Ketels, 02-12-2021 10:08

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Goed nieuws voor fans van de serie Raising Dion. Nadat het geruime tijd stil bleef over het tweede seizoen heeft Netflix nu bekend gemaakt wanneer we deze mogen verwachten. Dat is eigenlijk sneller dan verwacht!
Het eerste seizoen van Raising Dion verscheen reeds in het jaar 2019. Netflix maakte al vrij snel bekend dat er nog een vervolg zou komen, maar daarover bleef het dus lange tijd stil. Tot nu.

In het tweede seizoen van deze superheldenserie zien we hoe er een tijdsprong wordt gemaakt van twee jaar na het verslaan van Crooked Man. Dion slaagt erin om zijn krachten verder te ontwikkelen. Dit met behulp van niet alleen zijn moeder, maar ook van Tevin.

Alarmerende gebeurtenissen
Nadat Dion bevriend is geworden met een nieuwe student genaamd Brayden vinden er plots heel wat alarmerende gebeurtenissen plaats. Het wordt dan ook al snel duidelijk dat er nieuw gevaar dreigt.

Voor fans van de reeks was het dus lang wachten op nieuws over het tweede seizoen. Daar is nu echter verandering in gekomen. Bovendien komt het tweede seizoen er wellicht nu ook veel sneller aan dan je had verwacht. Ze zal namelijk vanaf 1 februari 2022 te zien zijn bij streamingdienst Netflix.

Lees meer over: Raising Dion, serie, series, Netflix

Populair nieuws