search
'Peaky Blinders' seizoen 6 krijgt dan eindelijk een eerste trailer
Series / Trailer

'Peaky Blinders' seizoen 6 krijgt dan eindelijk een eerste trailer

Check hier de allereerste beelden van het zesde en laatste seizoen van Peaky Blinders.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tom Hardy's fanfavoriete personage Alfie Solomons keert terug in het zesde seizoen van de serie Peaky Blinders. Dat blijkt een nieuwe teaser voor de hitserie van de BBC.

Peaky Blinders begon in 2013 en volgt de opkomst van de Shelby's, een misdaadfamilie uit Birmingham in de jaren twintig. De hitserie heeft een hoofdrol voor Cillian Murphy als de antiheld Tommy Shelby en werd steeds populairder. De wollen flatcaps uit de serie werden zelfs in de hele wereld weer populair, na een paar jaar 'uit de mode' te zijn geweest.

Peaky Blinders seizoen 6
Een van de grootste sterren in Peaky Blinders was Tom Hardy, die zich in het tweede seizoen bij de cast voegde.

Hardy speelde rivaliserend Joodse bendeleider Alfie Solomons en stal de show elke keer als hij tijdens seizoen 2, 3 en 4 te zien was. Hij leek dood te gaan in het vierde seizoen toen zijn strijd tegen de Shelby's een hoogtepunt bereikte, maar bleek nog te leven.

Dat bleek in de finale van het vijfde seizoen, met een getekend gezicht en een oog minder. Nu de hype opgebouwd wordt voor het aankomende zesde en laatste seizoen, bouwt de BBC op naar de release met dit soort teasers.

Begin 2022 is de serie weer terug. Check hieronder de teaser.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen