Ontbreken Samantha in 'Sex and the City'-reboot boeit bedenker totaal niet

Ontbreken Samantha in 'Sex & the City' boeit niet

Althans dit is wat Sex and the City-schrijver Candace Bushnell vindt.

Bram de Groot, 24 oktober 2021 om 17:08

HBO en Warner Bros. hebben een flinke hit in handen met Sex and the City. Er verschijnen tussen 1998 en 2004 zes goed bekeken seizoenen van de komediedramaserie en aansluitend waren er ook nog eens twee goed bekeken bioscoopfilms.
De revival van Sex and the City is nu in de maak voor HBO Max en gaat And Just Like That... heten. Voor de nieuwe reeks keert Sarah Jessica Parker terug als Carrie Bradshaw en Kristin Davis en Cynthia Nixon zien we weer als Charlotte York Goldenblatt en Miranda Hobbes.

Géén Samantha Jones in And Just Like That...
Actrice Kim Cattrall zal niet te zien zijn als het vierde belangrijke personage Samantha Jones, de daadkrachtige en op seks gerichte PR-dame. De schrijver van het boek Sex and the City uit 1997 vindt haar afwezigheid niet zo erg.

"Dit is een entertainmentproduct. Al deze shows hebben hun eigen innerlijke logica en hun eigen regels. Dit is een serie die Michael Patrick King doet en hij is zeer bedreven in het maken van dit soort tv-shows," zei schrijver Candace Bushnell tegenover The Daily Beast. "Hij gaat doen wat hij denkt dat goed is voor de show en dat respecteer ik volledig."

"Eerlijk gezegd begrijp ik dit soort fandom niet waar mensen zeggen: 'Oh mijn God [Samantha is weg]', het is zo een gruwel voor mij. Ik heb dat niet, dus ik begrijp het eigenlijk niet eens. Ik begrijp niet waarom mensen zelfs geïnteresseerd zijn in beroemdheden. Het verbijstert me," aldus Bushnell.

And Just Like That... verschijnt in december 2021 met een eenmalig seizoen met tien afleveringen op HBO Max.
Bron: The Daily Beast

Lees meer over: Sex and the City, HBO Max, Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker, And Just Like That

Populair nieuws