'Riverdale'-fans zullen niet blij zijn met dit nieuws

'Riverdale'-fans zullen niet blij zijn

Riverdale lijkt richting het laatste seizoen te werken als we deze actrice mogen geloven.

Jim Pedd, 3 december 2021 om 09:43

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ben je benieuwd wanneer The CW-serie Riverdale tot een einde komt? Nou, het lijkt erop dat het niet eens zo heel lang meer duurt.
Tijdens een Instagram Live-sessie op 30 november, vlak voordat de nieuwe aflevering van de serie te zien was, ging actrice Lili Reinhart in op de mogelijkheid dat Riverdale tot een einde komt. De actrice, die de rol van Betty Cooper speelt, vertelde dat het misschien al volgend jaar is.

Zevende seizoen
"Ik weet het niet," begon ze. "We hopen op een zevende seizoen," zei Reinhart voor de 28.000 mensen die live keken. |"En dan is het waarschijn voorbij."

Daarmee hebben we natuurlijk geen 100% bevestiging dat Riverdale met het zevende seizoen tot een einde komt. Of zelfs dat Riverdale een zevende seizoen krijgt van televisiezender The CW.

Hoewel het netwerk geen vast stramien heeft wat betreft het vernieuwen van series, deed de televisiezender dat vrij vroeg in het jaar dit keer. Op 3 februari 2021 hoorden we over het nieuwe seizoen van Riverdale. Het jaar daarvoor in januari 2020 en daarvoor in januari 2019.

De kans lijkt groot dat, als Riverdale een nieuw seizoen krijgt na deze zesde reeks, we dat in januari of februari horen.
Bron: Decider

Lees meer over: Riverdale, the CW

Populair nieuws