Deze 'Riverdale'-twist heeft blijvend impact

Deze 'Riverdale'-twist heeft blijvend impact

Het zesde seizoen van Riverdale duikt in een alternatieve realiteit en doet dat niet zomaar.

Jim Pedd, 30 november 2021 om 06:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het zesde seizoen van Riverdale is in volle gang. Het seizoen bevindt zich nu twee afleveringen in de vijf afleveringen tellende Rivervale-event. Die twee lieten al heel wat grote twists zien voor de fans en het wordt alleen maar meer.
In de eerste aflevering werd Archie Andrew vermoord in een bizar ritueel. En in de tweede zagen we Toni Topaz, gespeeld door Vanessa Morgan, de nieuwe La Llorona worden, en van plaats ruilen met de entiteit. Fans vragen zich af wat wel en wat niet echt is, en er staat hen nog heel wat te wachten.

Riverdale-impact
Morgan sprak met US Weekly over Rivervale. Volgens haar zit er zeker invloed van dit verhaal op andere afleveringen.

"Er is een boel gestoords dat Toni in seizoen 6 mee gaat maken. We hebben andere dimensies," begon Morgan haar verhaal. "Het wordt heel, heel cool, en helemaal anders dan welk ander seizoen ook. Ik houd heel erg van het heksachtige aspect".

Ook bevestigde ze dat Rivervale invloed heeft op heel seizoen 6.

"Als je gelooft in alternatieve realiteiten, die allemaal op hetzelfde moment in andere versies en met andere uitkomsten bezig zijn," ging ze verder. "Ik geloof daar wel in en volgens mij zijn we daar nu voorzichtig mee bezig. Aan het einde van het seizoen komt alles ook samen en zal je zien wat het betekent."

Riverdale stream je op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Riverdale, The CW, Seizoen 6

Populair nieuws