Klassieke 'Star Trek'-acteur terug voor meer?

Klassieke 'Star Trek'-acteur terug voor meer?

LeVar Burton over de mogelijke terugkeer van Geordi in Star Trek: Picard.

Jim Pedd, 3 december 2021 om 09:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

LeVar Burton denkt dat een terugkeer van Geordi La Forge in Star Trek: Picard heel plausibel is. Het tweede seizoen van de serie staat binnenkort op streamingdienst Paramount+ en dan zien we Patrick Stewart weer als de beroemde kapitein van de Enterprise.
Nostalgie maakte een belangrijk deel uit van het eerste seizoen van Star Trek: Picard. Naast Jean-Luc, keerde ook Brent Spiner's Commander Data terug, zagen we Jonathan Frakes als Will Riker en Marina Sirtis als Deanna Troi, maar ook Jeri Ryan als fanfavoriet Seven of Nine en Jonathan Del Arco als Hugh Borg. En seizoen 2 duikt ook in het diepe vat van franchisenostalgie, met de terugkeer van John de Lancie's Q en Whoopi Goldberg's Guinan.

Star Trek: Picard-terugkeer
Een ander TNG-personage dat fans graag zien terugkeren in Star Trek: Picard is Burton's Chief Engineer Geordi La Forge. Helaas zijn er geen plannen voor het tweede seizoen.

Maar wat acteur Burton betreft, zit een derde seizoen er wel voor hem in.

"Ik ben niet helderziend. Kijk, ik hou van Star Trek. Ik hou van mijn castleden. Wat ik je kan zeggen over Picard, is dat wat er ook gaande is in zijn leven, in het verhaal dat ze nu vertellen: hij kent deze mensen nog steeds. Dat lijkt mij waarschijnlijk, als niet plausibel. Dus zullen ze op een zeker moment wel te zien zijn in dit huidige avontuur."

Star Trek: Picard staat vooralsnog op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: LeVar Burton, Star Trek, Picard

Populair nieuws